121201 : The O-Zone Battles & The Ring Battles pres. Vendetta - Final

Vi har sett 8-dels finalen, kvartsfinalen, semifinalen och nu står vi inför finalen. 16 av Sveriges främsta battlare har sakta slagit ut varandra ur tävlingen för att lämna 2 st finalister kvar.

De två battlarna som tagit sig genom alla stegen är och Grizzly. Mr Cool som var ansedd som favorit bland tipparna och Grizzly som många sett som en underdog har nu kämpat sig till möjligheten att ta hem titeln som Vendetta mästare i Sveriges största rapbattleturnering.

Som bonusbattles får vi även se några gamla Vendetta deltagare, nya debutanter och amerikanska battlaren Arsonal, även känd från URL, Grind Time och KOTD, som möter Malmö stads egna Crome.

Listan för kvällen:
vs Grizzly
+
Arsonal vs Crome
Third Eye vs Onkel Fix
Jeff vs PJ
O Hund vs Obnoxioz
Jim Cederlund vs Deks

Live showcases på scen är bland annat Sabotage och Öris + friends.

Som bonus på er bonus så får alla Vendettagäster stanna kvar på klubben mellan 22-03 för att dricka och dansa till riktigt bra musik på klubben WOOHAH! R&B, HIPHOP & FEST. En klubb som uppskattades av många unga män och fagra damer senast.

Missa inte finalen för Sverige största rapbattleturnering! Vendetta 2012!

O-Zone, The Ring och Babel har tagit på sig tomtedräkten!
Vi ger alla er som gillar grymt bra battlerap en fin liten julklapp för att önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Utan er är vi ingenting!

Vi sänker därför biljettpriset till finalen av Vendetta nu på lördag den 1e december från 180 kr till 120 kr. Alla ni som redan köpt biljett till ordinarie pris får givetvis tillbaka 60 kr i kassan.

Och just det ni som vill får även stanna kvar på klubben WOOHAH – R&B, HIPHOP & FEST efter Vendetta för en sjukt fet helkväll!

Det har varit ett fantastiskt år med fantastiska event och ni är en sjukt bra publik. Tack för allt!

God Jul önskar The O-Zone Battles, The Ring och Babel.

VAD: The O-Zone & The Ring presenterar Vendetta
NÄR: Lördag 1 December, 18:00-22:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Stängt
I DÖRREN: 120 kr
ÅLDER: 18 år
WWW: theozonebattles.com, theringbattles.com