190816 : Trap & RnB Night feat. Papi Santana (SE) LIVE

Malmöfestivalen avslutas med en fet efterfest på Babel. Live på scen ser vi Papi Santana och bakom skivspelarna några av Malmös feeeeeeeetaste DJs!

PAPI SANTANA (SE)
Papi Santana är en new wave artist från Skåne som slog igenom 2017 med singeln Ny Våg. Han har nyligen släppt sitt album “skilda vägar” och nu kommer han till Babel i Malmö.

Det är de andra albumet på 3 månader, tillsammans med radarpartnern Dj Ivy och Philip Andrén har Santi ett sound som ingen annan svensk rappare. Han  hyllas för sin förmåga att få in humor och glädje i sin musik och samma vibe är det när han står på scen.

Papi Santana kör live med sin producent Ivy bakom skivspelarna och utlovar även special guests för att göra denna natt heeeeeeeelt magic!

DJ BESH ONE
Legenden har varit verksam i Sveriges klubbscen sedan tidigt 90-tal. Med en lååång karriär är Christophe en legendarisk DJ och klubbarrangör som skapat fester och events som vi aldrig kommer att glömma. Besh One har spelat i hela världen. Vunnit Svenska DMC titeln (världens största och bästa Dj tävling) och har feta koncept som Kärleksklubben, Hawaii, Cirkus och Möllan STYLE bakom sig. Var redo för ett mayhem på dansgolvet!!

JESAJA
Denna legenden är speciellt omtalad för hans starka dynamik och tighta mixar. Han har spelat världen över, allt ifrån fester med Tony Touch i New York till FN-galor i Schweiz. Förvänta er att han kommer att få ett dansgolv fullt med Kärlek och grindin som det hette innan det bytte namn till Twerk det kommer att bli sexy 90`s Rnb som går upp mot extatisk danseufori med en touch av karnevaliska vibrationer. Herre Gud!!!

VAD: Trap & RnB Night feat. Papi Santana (SE) LIVE
NÄR: Fredag 16 augusti, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Papi Santana (SE)
DJ: Ivy, Besh One, Jesaja,
ENTRÉ: 150 kr
ÅLDER: 18 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.