190615 : House Party feat. Alex Moreno (SE)

Nu öppnar vi upp portarna för vår nya house-klubb med influenser från urban-hållet. Premiären bjuder på ingen mindre än Alex Moreno som vuxit till en av Sveriges hetaste house-DJs just nu!

Två golv öppna med det bästa av Latin House, Moombah House, Tropical House och House-remixar på dängorna vi kan utantill.

Babel möbleras om och dekoreras med härlighet och ljus – som att ni ramlar in på sommarens hetaste festival. På med festival-kläderna och gör er redo för att veva loss!

ALEX MORENO (SE)
Alex Moreno är ett av Sveriges största DJ-namn utan att ens sälja ett enda spår. Det var hans färdigheter bakom dj-båset som skapade honom. Alex hade redan uppnått stjärnstatus förrän hans remixer sålde platina eller ens innan han kom in i musikskapets värld.

DJ shower runt om i världen, spelat med några av de största namnen i branschen, spelade utställningar med över 50 000 personer och vunnit utmärkelser och DJ-tävlingar. Han är mest känd för sina tekniska färdigheter och hur han lyckas blanda genrer, prover och sånger med sitt unika sätt att kombinera olika DJ-tekniker!

VAD: House Party
NÄR: Lördag 15 juni, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Alex Moreno (SE)
DJ: Cuervo
FÖRKÖP: 140 kr (inkl. förkpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt om du attendar FB-eventet (OBS! Begränsat med platser), sedan 150 kr
ÅLDER: 20 år, 18 år med förköp
SPOTIFY: Alex Moreno


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.