190504 : Stylo G (UK/JAM) LIVE + KLUBB - Malmö Sneaker Swap After Party

De senaste åren har Stylo G utvecklats till en av UK-scenens viktigaste och nu återvänder han äntligen till Babel för en grym klubbkväll!

nullSTYLO G (UK/JAM)
Jason McDermott, mer känd under namnet Stylo G, föddes i Spanish Town 1985 men flyttade sedan till London när han var 15 år gammal. Flytten inspirerade honom att skapa en egen stil – som bäst går att beskriva som en fusion av varma Jamaica och kalla England. Denna sammanslagning ledde sedan till genombrottet med singeln ‘Call Me a Yardie’ 2012. Därefter har det bara gått i rätt riktning för McDermott och på samma sätt som sin pappa, Poison Chang, lämnar han avtryck på den brittiska musikscenen.

2014 vann Stylo G MOBO-priset för Best Reggae Act och fyra år senare släpper han sin första EP ‘Ten Years Later’ som tagit honom ut på turné i Europa. Precis som hans senaste singel ‘Touch Down’ tog dancehall-scenen med storm, kommer han att svepa med hela Babel i sin dancehall/UK-fusion.

VAD: Stylo G (UK/JAM) LIVE + KLUBB
NÄR: Lördag 4 maj, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 150 kr
ÅLDER: 22 år, 20 år med förköpsbiljett
SPOTIFY: Stylo G


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.