190420 (2): Påsk Bashment

Babel slår upp portarna på Påskafton för att ställa till med den roligaste och absolut fetaste festen! En klubbkväll fylld med det bästa inom hiphop, dancehall, UK-vibes och R&B.

Kvällen kommer blessas av:

CUERVO (CALYPSO) 
En sann globetrotter med utsträckt karriär bakom sig. Med fokus på moombahton, tropical bass och reggaeton har Cuervo levererat tropisk hetta åt folket på allt från svartklubbar, salsaklubbar och de där utomhusfesterna som vi alltid kommer att minnas. Herrn är även resident-DJ på Pepes Bodega – så det är rätt givet att han har facit på hur man sätter eld pon di dancefloor!

ANNELI POW POW (FIESTA)
POW POW höjer temperaturen med ett passionerat DJ-set av reggaeton och tropical bass. De senaste åren har Anneli Pow Pow spelat i södern på allt från bröllop och gatufester till att ha värmt upp klubbdansgolven för legender som Calle 13, Matanza, Popcaan och Chico Trujillo.

➶ TEJINDER SINGH (OOOAW)
Tejinder är omtalad för att ALLTID slänga fram de hetaste dancehall-rytmerna med influenser från Afrika och Sydamerika. Vår lokala hjältes hjärta bultar för galna basslines och djupa melodier. Med över 10 års erfarenhet, intar han Påsk Bashment på Babel och utlovar svett, hopp och jubel!

DJ A-WAX (JOINT VENTURE) 
A-Wax har rockat dansgolv och scener runt om i Sverige och utomlands sedan sent 90-tal. Han spelar allt från hiphop och grime till reggaeton, cumbia och och allt där emellan. Kvällen till ära kommer han att bjuda på en bastung och tropisk hit-kavalkad!

➶ JESAJA (CALYPSO)
a.k.a din syrras favvo-dj. Speciellt omtalad för hans starka dynamik å tighta mixar. Han har spelat världen över, allt ifrån legendariska fester med Tony Touch i New York till FN-galor i Schweiz. Förvänta er ett euforiskt Påsk Bashment med karnevaliska vibrationer som ni sent kommer att glömma.

VAD: Påsk Bashment
NÄR: Påskafton 20 april, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJ: Cuervo, Anneli Pow Pow, Tejinder Singh, DJ A-Wax, Jesaja
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
DÖRREN: Fri entré innan midnatt om du skriver upp ditt namn + antal i ditt sällskap i FB-eventet, sedan 120 kr.
ÅLDER: 22 år, 20 år med förköpsbiljett


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

null