190405 (2) : AJ Tracey (UK) LIVE + KLUBB

Med en unik förmåga att vrida och vända på ord och ett mäktigt sound kommer en av UK-scenens absolut fetaste akter – AJ Tracey – till Babel för att bjuda på en grym klubbkväll med två feta dansgolv!

AJ TRACEY (UK)
I ett talangtätt och grime-utvecklande landskap är det få som sticker ut så som AJ Tracey gör. Efter att ha sålt över 20 000 biljetter i England redan innan han släppt sitt debutalbum adderar nu den prisbelönta artisten ytterligare ett antal konsertdatum i Europa.

Med en unik förmåga att vrida och vända på ord drog AJ Tracey till sig uppmärksamhet redan som 16-åring. Omtalade mixtapes följdes av fem olika EP:s mellan 2015 och 2017. Londons piratradio-scen var snabba på bollen och gjorde sitt för att presentera den spännande rösten för en större publik. På kort tid stod AJ Tracey inför det stora genombrottet.

Under 2018 har AJ Tracey släppt singlar som klättrat in på de brittiska singellistorna, turnerat i Europa och haft en egen headlineturné hemma på de brittiska öarna. Han har också, som många grime-artister före honom, använt sin röst även på en politisk arena och för varje uttalande, låt och scenframträdande har han visat att han gått från att vara en ung talang till att bli en mångbottnad artist. I februari 2019 släpper den prisbelönta artisten sitt självbetitlade album – en milstolpe för en av västra Londons nu mest spännande artistkarriärer. Albumet är inspelat i både London och LA och är ett alster som manifesterar Traceys breda register av sound, genrer och talang – och ett av nästa års mest efterlängtade urbana släpp.

nullRANKZ (SE)
Rapparen Rankz har blixtrat i Malmös rap-scen sedan 2016. I slutet av 2018 släpptes “First Day Out” (ni som vet, vet) och sedan dess är glöden hetare än någonsin.

Ikväll värmer Rankz upp scenen för AJ Tracey med dunder-energi. Förvänta er bangers som ”På Min Mamma”, ”Det Jag Menar” & ”Rör Mig Snabbt”.

VAD: AJ Tracey (UK) LIVE + KLUBB
NÄR: Fredag 5 april, 23:30–04:00, på scen 01:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Frida Irave, Jesaja, Belly, Laue & Amel
FÖRKÖP: 150 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 20 år, 18 år med förköpsbiljett
SPOTIFY: AJ Tracey, Rankz


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.