190202 (2) : It's A Dancehall Ting x Bob Marley Celebration

Den hejdlöst populära klubben – It’s A Dancehall Ting är tillbaka!
Kvällen till ära så firar vi Bob Marleys födelsedag i baren. En fest tillägnad till Jamaikansk musik och positive vibrations!

→ BOB MARLEY B-DAY CELEBRATION ←

Det finns ingen annan genre som är så starkt förknippad med en artist såsom reggae är med Bob Marley. Han blev den så kallade tredje världens röst inom populärmusiken

Få artister från 70-talet fortfarande så relevanta som Bob Marley är. Är du på semester i Rom sitter det garanterat nån halvdan lokal gitarrspelare och kör Redemption Song. En låt som för övrigt framfördes vid installationen av Barack Obama. När Portugals landslag vann EM för ett antal år sedan var det till tonerna av Could You be loved.

När vi i Million Vibes återupptog Bob Marley-celebration-kvällarna för några år sedan var tanken att det skulle få vara på ett eget dansgolv.

Tanken var inte att det skulle petas in en och annan Bob Marley-låt här och där. Därför är det perfekt att denna kväll blir i baren på Babel.

Så fort det stora dansgolvet öppnar börjar vi dra igång reggae i allmänhet och Bob Marley i synnerhet.

Det blir naturligtvis Dennis Brown, Damian Marley, Marcia Griffiths och Chronixx MEN ni kommer få höra alla era Bobban-favoriter!

Vill ni däremot lyssna på en mix med alla Bob Marleys låtar förutom de du ändå hör på radion – lyssna då här: https://soundcloud.com/millionvibes/million-vibes-rebel-vibes-honouring-the-king-of-reggae

_________________

→ IT’S A DANCEHALL TING ←

Välkomna till Malmös fetaste Dancehallklubb. Vi möts av hängivna dans-crews, DJ’s och party people som håller stämningen on fleek. It’s A Dancehall Ting!

VAD: It’s A Dancehall Ting x Bob Marley Celebration
NÄR: Lördag 2 februari, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt om du skriver upp ditt namn + antal i ditt sällskap i FB-eventet, sedan 120 kr
ÅLDER: 22 år, 20 år med förköpsbiljett


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

null