180804 : Hakuna Matata feat. Denz (SE) LIVE

Babel & Calypsos sommarklubb Hakuna Matata bjuder på nätter med dancehall, R&B, afrobeat, hiphop, reggaeton, tropical bass och mycket kärlek, varje lördag hela sommaren!

Hakuna Matata är din välbehövliga semester i tropisk galore. En lysande fusion av karibisk puls, r&b, afrobeat och gaaaaaalen dans. I grund och botten, allt som är gott.

DENZ (SE)
Denz, den 24-åriga rapparen från Västerort i Stockholm som på kort tid gjorde sig känd inom svensk Hiphop. Han debuterade med låten ”Jetski” som tidigt lockade tusentals lyssnare.

Låten som verkligen satte Denz på kartan var ”Måste”. Våren 2015 var det dags igen. Denz släppte ”Varje dag” och därefter ”Jag Har Den”, båda producerade av Jeff Roman och visade verkligen att Denz var en ny stjärna på Sveriges rapscen.

Med över 20 miljoner streams på Spotify utan att ha släppt ett album, är Denz nu redo för sin riktiga debut. Aktuell med singeln ”Kasta Tillbaka”.

Förvänta er ett energifyllt live set nu när han äntligen är tillbaka på Babel igen! Det kommer att bli FEEEEEEEETT!
https://www.facebook.com/denzofficial/

VAD: Hakuna Matata
NÄR: Lördag 4 augusti, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJ: Shewit, Mawuli, Cuervo, Mr Jim, Anneli Pow Pow, Jesaja
FÖRKÖP: 140 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt om du attendar FB-eventet & skriver upp dig + sällskap på wallen (OBS! Vi meddelar när listan är full) och visar upp det på din smartphone i kassan, sedan 140 kr

ÅLDER: 20 år, 18 år med förköpsbiljett


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.