180713 : Fredagsklubben Summer Edition feat. Ivory & Finess (SE) LIVE

I sommar kör vi igång Fredagsklubben Summer Edition som blir ännu hetare och bubblande dansant; som en fredagskarneval genom sommaren. Denna kväll kör Ivory & Finess LIVE, bakom skivspelarna hittar ni Team MaTa, DJ Sheit & DAM1 som bjuder på grym hiphop, RnB och afrobeat!

Fredagsklubben Summer Edition bjuder på den hetaste hiphop, R&B, tropical, moombathon och classics ni kan tänka er. Det blir garanterat ett stökigt, hett och gött dansgolv av bästa sort!

IVORY & FINESS aka OVÖ (SE)
Om man Googlar ”trap” så får man upp ett foto på Ivory. För tre år sedan gick han från okänd till ökänd med debutsingeln ”Andreas Kleerup” och satte både sig själv och hela genren på kartan.

Ivory är känd för sina kraftfulla och energistinna livespelningar. Hans förmåga att höja stämningen i publiken är unik och måste ses och upplevas med egna ögon.

Finess stora genombrott kom för drygt två år sedan med den hyllade tv-serien Lyckliga gatan. Där han för första gången berättade om sorgen efter sin storebror, som tragiskt mördades för tre år sedan. Strax därefter släppte Finess EP:n “Allt har sitt pris” och all fokus och tid gick ägnades åt grymma livegig!

Tillsammans är de OVÖ och kommer att göra kaos på Babels scen.

DJ SHEIT
DJ Sheit har varit ett namn på Stockholms klubbscen sedan 2001 och han spelar numer flitigt runtom på klubbar i hela Sverige och som DJ bakom många av Sveriges fetaste rappare.

Det kommer bjudas på hiphop från då och nu, hits, basmusik, remixer och exclusives!

TEAM MATA
När Emma och Thea tar över mixern och dansgolvet på klubben blir det alltid svettigt! Team MaTa är Malmös nyfödda powerduo som pumpar basen med Hiphop, RnB och anthems mixat med bland annat afrobeat och tunga elektroniska tunes.

Duon utlovar något till alla som är down för fest och dans, med sitt främsta fokus på en tung bas och ännu tyngre feeling i lokalen!

DJ DAM1
DJ Dam1 är en Lundabaserad dj som har varit dj i över sex år nu och hunnit spela på de flesta av Skånes nattklubbar i samarbete med välkända DJs och artister. Redan i 16-års åldern lärde han sig allt inom RnB, hiphop och dancehall av mentorn Adams Bartee. Det blir allt från old-school hiphop till den råaste dancehall man kan höra på Kingstons gator, så var beredda på en resa full av känslor och bra vibes!

VAD: Fredagsklubben Summer Edition
NÄR: Fredag 13 juli, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Finess & Ivory (OVÖ)
DJs: Team MaTa, DJ Sheit, Dam1
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt om du skriver upp ditt namn + antal i ditt sällskap i FB-eventet, sedan 100 kr. ( obs, vi meddelar när lista är full)
ÅLDER: 18 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.