180705 : Reggaeklubben + Foundation Soundsystem (NL)

Ingen sommar utan Reggaeklubben! Reggaeklubben är vad den heter; en renodlad reggaeklubb. Några av Malmös mest inbitna reggaeheads skapar grymma avslappnade torsdagskvällar med fokus på reggae, fest och gung hela sommaren lång!

Det blir reggaehits med allt från Dennis Brown och Bob Marley till Queen Ifrica och Chronixx.

Det blir trevligt häng, drinkar och folk i en avslappnad miljö när Antonio D och Will Jam från Million Vibes Soundsystem tar över Babel och vår uteservering med Reggaeklubben!

Denna torsdag får vi finbesök från holländska reggaesoundet Foundation Soundsystem.

FOUNDATION SOUNDSYSTEM (NL)
Zebulon startade Foundation sound år 2000 efter att ha varit aktiv i den holländska reggaescenen sedan mitten av 80-talet. Sedan dess har de byggt en helt enorm dubplatebox och skapat ett eget unikt sound. Idag består soundet av fyra medlemmar till där vi gästas av Don Marco. Foundation har spelat och varit med i soundclashes över hela Europa där de nyligen vann en clash i Italien mot Shashamane. Foundation spelar naturligtvis all jamaicansk musik men har alltid varit starkt förknippade med reggae!

Ni kan se fram emot en fantastisk kväll!

VAD: Reggaeklubben
NÄR: Torsdag 5 juli, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Antonio DJ, Will Jam (Million Vibes) + vänner
ENTRÉ: Fri entré
ÅLDER: 18 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.