171202 : STØK feat. Frida Scar (SE) LIVE

Nu kör STØK ännu en grym kväll och fyller kyrkan/baren med dans, glädje, bästa musiken: hiphop, dancehall, afrobeat, grime, trap, footwork, reggae, soul & rnb + Frida Scar LIVE!

FRIDA SCAR (SE)
Äntligen kommer Göteborgsrapparen Frida Scar och ställer sig på STØKs stora scen för att bjuda på en liveshow med en tillhörande fet grime-anda på svenska!

Hon är aktuell med nyligen släppta och hyllade skivan “Striden” som är en platta med ärliga, poetiska texter ackompanjerade av både mörka, melankoliska och mer hoppfulla beats. Albumet är DIY och independent i sin renaste form. De nio spåren berättar om ensamhet, revanschlust och dåligt självförtroende, såväl som lyckan över att bli förälder och om vänner som funnits där med-och motgång. Texterna levereras med en ärlighet och självklarhet, oavsett ämne. Beatsen, signerade producenten Simon Hildor är råa och oslipade. På några av låtarna har Frida Scar bjudit in andra artistister. “Ljugliv” gästas av norska rapparen MYRA, på “Färga Gräset Grönare” sjunger soulsångaren Manno och på “Tillsammans Gatan Ner” välsignas refrängen av indiepopgeniet Jens Lekman.
https://www.facebook.com/FridaScar/

JOHANNA BECKMAN
Kvällen till ära har vi också bjudit in bästa Johanna Beckman från Sthlm City och hon har varit med i gamet lääänge, har gjort det mesta från feta festivaler som Gagnef/Skankaloss till intressanta och feta bokningar på Nobelberget och Trädgården där hon bossar i nuet. Dessutom är hon ju en fantastisk DJ och vi ser fram emot hennes DJ-set i kyrkan när hon droppar eld bakom skivspelarna och allt från hiphop, dancehall + fet rnb! Missa ej.

DENG DENG HIFI
Sist men inte minst har vi Malmös bästa sound och tunga DENG DENG HIFI i huset! Och vi älskar de! De gjorde sin första insats på Malmös urbana musikscen si sådär 12 år sen och därefter har det bara gått stadigt framåt med en växande publik, växande soundsystem och en växande katalog på egna skivbolaget Deng Deng Music. Musiken är främst roots, dub & steppers från 60-talet till det senaste från 2017, framfört med Deng Dengs speciella stil och med den internationellt ansedde Singjay-sångaren Dan I Locks på micken alltid. OK- vi läängtar!! STøK-mode!!

VAD: STØK feat. Frida Scar (SE) LIVE
NÄR: Lördag 2 december, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Frida Scar (SE)
DJs: Johanna Beckman, Deng Deng HiFi, Eka Scratch, Johanna Ritscher
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt (begränsat antal platser) om du attendar FB-eventet, sedan 120 kr.
ÅLDER: 20 år, 18 år med förköpsbiljett