170825 : Semesterklubben - I Ain't Sorry - Tea & Timbe + Maja Goffe

Semesterklubben bjuder in till semester varje fredag hela sommaren. Oavsett om du ska upp och jobba dagen efter eller ej. Med fokus på hits, hiphop, rnb, disco och tropiska rytmer (+ paraply-drinkar) blir det riktig vacay-feeling när Semesterklubben kör på Babel.

VET NI? Efter ett amazing år och en svettig sommar på babel är det dags för I AIN’T SORRY att ta vacay. DÄRFÖR dansar vi inte bara loss pga PAY DAY utan också för att MAXA denna kvällen tillsammans, så vi har något att drömma oss tillbaka till innan vi ses igen!!!! Och på tal om att MAXA så ska en av våra favorit ladies – MAJA GOFFE – spela hennes favorit tunes this night!!

I AIN’T SORRY – TIMBE & TEA
Duon Timbe och Tea har slagit ihop sina skarpa samt vackra huvuden och skapat Malmös nya favoritklubb – I Ain’t Sorry. Partybudgeten är alltid maxad när Timbe & Tea bestämmer. Det blir mycket RnB, Hip Hop och massor med tjejer pga dem älskar tjejer och ain’t sorry about it. Deras favoritsaker är hits, glitter, girls och packade dansgolv, och de ser till att få med sig alla fyra när de tar över DJ-båset.

MAJA GOFFE
Maja Goffe spelar hits du aldrig hört och refränger du kan sjunga med i. En del tropiskt stök och tramsig dutty wine. Känd från P3 Din gatas djshow och alla bra klubbar i Malmö så som Woohah! och klassikern Be Right Bass. Hon kommer bjuda på allt i från dancehall, tropical, zouk bass, brasiliansk rap, kuduro från Angola till tveksam twerk. Kanske även en del svensk hiphop, azonoto från Ghana och mash ups från Lissabon. Kort sagt, något för alla danssugna.
https://soundcloud.com/majagoffe

VAD: Semesterklubben
NÄR: Fredag 25 augusti, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Tea & Timbe + Maja Goffe
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt om du attendar FB-eventet och visar upp det på din smartphone i kassan, annars 100 kr
ÅLDER: 18 år