170816 : Reggaeklubben - Antonio DJ, Million Vibes Soundsystem, Frida Irave + Binnie Smalls

Det har verkligen saknats en renodlad reggaeklubb i Malmö. Det rättar vi till varje lill-lördag resten av sommaren! Artisten Antonio D, dansaren och DJn Frida Irave samt Million Vibes Soundsystem drar igång Reggaeklubben på Babel.

Det blir reggaehits från Dennis Brown och Bob Marley till Queen Ifrica och Chronixx. Men det blir dessutom liveframträdanden, drinkar, trevligt folk, trevligt häng och allt i en speciellt inredd del av Babels lokaler.

BINNIE SMALLS
Binnie Smalls är DJ, producent och remixologist från Stockholm med förkärlek till svängig bas och jamaican vibes. Hon har i år släppt en stor batch med remixer med bland annat Vybz Kartel, Aidonia och Million Stylez som spelats flitigt i Musikguiden i P3 med Safari Sound, samt i mixtapes, radioshower och på dansgolv världen över. I slutet av maj släppte hon en officiell remix med Ward 21 & Sean Paul via Ward 21’s egna skivbolag Misik Musik. Hon har på kort tid haft mängder av spelningar runtom i Stockholm samt Göteborg, och gör nu sitt första besök i Malmö!
soundcloud.com/binniesmalls
facebook.com/binniedasmalls

VAD: Reggaeklubben
NÄR: Onsdag 16 augusti, 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Antonio DJ, Million Vibes Soundsystem, Frida Irave + Gäster
ENTRÉ: Fri entré
ÅLDER: 18 år