170705 : Reggaeklubben - Antonio DJ, Million Vibes Soundsystem, Frida Irave + Gäster

Det har verkligen saknats en renodlad reggaeklubb i Malmö. Det rättar vi till varje lill-lördag resten av sommaren! Artisten Antonio D, dansaren och DJn Frida Irave samt Million Vibes Soundsystem drar igång Reggaeklubben på Babel.

Det blir reggaehits från Dennis Brown och Bob Marley till Queen Ifrica och Chronixx. Men det blir dessutom liveframträdanden, drinkar, trevligt folk, trevligt häng och allt i en speciellt inredd del av Babels lokaler.

På Reggaeklubben drar vi upp ett eget Rhum Shack där vi serverar karibiska rom-drinkar av alla de slag som går hand i hand med musiken!

 

LIVE! ESSA CHAM
Essa Cham har sina rötter i Gambia och är uppvuxen i Halmstad, men det var framförallt i Oslo som musikkarriären tog fart och idag är Essa Cham ett välkänt namn på både den norska och svenska reggae/dancehall-scenen. Efter att tidigare bara ha skrivit låtar på engelska gick han över till svenska och efter en rad hyllade släpp kommer han nu till Reggaeklubben för att ha releasefest för sin nya EP ‘Shaka Zulu’ som är producerad av Kapten Röd och Hofmästarn.

VAD: Reggaeklubben
NÄR: Onsdag 5 juli, 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Antonio DJ, Million Vibes Soundsystem, Frida Irave + Gäster
AFTER BEACH: 17:00-20:30
FÖRFESTEN: 20:30-23:00 – Fri entré till nattklubben om du hänger kvar efter förfesten.
ENTRÉ: Fri entré innan midnatt om du attendar FB-eventet och visar upp det på din smartphone i kassan, sedan 80 kr.
ÅLDER: 18 år