170628 : Reggaeklubben - Antonio DJ, Million Vibes Soundsystem, Frida Irave + CosMIC & Promoe aka. Solid Radio

Det har verkligen saknats en renodlad reggaeklubb i Malmö. Det rättar vi till onsdagen den 14 juni och varje lill-lördag resten av sommaren! Artisten Antonio D, dansaren och DJn Frida Irave samt Million Vibes Soundsystem drar igång Reggaeklubben på Babel.

Det blir reggaehits från Dennis Brown och Bob Marley till Queen Ifrica och Chronixx. Men det blir dessutom liveframträdanden, drinkar, trevligt folk, trevligt häng och allt i en speciellt inredd del av Babels lokaler.

På Reggaeklubben drar vi upp ett eget Rhum Shack där vi serverar karibiska rom-drinkar av alla de slag som går hand i hand med musiken!

COSMIC & PROMOE aka. SOLID RADIO
Solid Radio består av CosMIC och Promoe från 25-årsfirande Looptroop Rockers. Musiken har varit deras liv och levebröd i ungefär lika lång tid, och dj’andet har hela tiden funnits parallellt med musikskapandet – även om det sistnämnda fått ta större plats.

CosMIC drev i många år Klubb Solid, tillsammans med Sulo Hype. I samband med klubben gav de ut mixtapes som fick namnet Solid Radio. Klubbkvällarna bjöd på allt från hiphop, reggae och dancehall till UK garage. Musikstilarna som blandas är fortfarande ungefär de samma, men på Reggaeklubben kommer tonvikten äntligen ligga på reggaen!

VAD: Reggaeklubben
NÄR: Onsdag 28 juni, 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Antonio DJ, Million Vibes Soundsystem, Frida Irave + CosMIC & Promoe aka. Solid Radio
AFTER BEACH: 17:00-20:30
FÖRFESTEN: 20:30-23:00 – Fri entré till nattklubben om du hänger kvar efter förfesten.
ENTRÉ: Fri entré innan midnatt om du attendar FB-eventet och visar upp det på din smartphone i kassan, sedan 60 kr.
ÅLDER: 18 år