170609 : I Ain't Sorry - 1 Year B-Day Party - LIVE: Ros (SE) - DJs: von Haartman, Tea & Timbe m.fl.

I AIN´T SORRY FYLLER 1 ÅR!! wow?? Och såklart vill vi fira x 1000000. Vi har bjudit in flera av alla amazing DJs som spelat under året att komma tillbaka och spela med oss denna kväll. Vi har även bjudit in Rebecca Ejdemo aka ROS att köra live under kvällen.

Vi kommer släppa DJs hela tiden så håll koll i eventet så lovar vi att bjuda på lite nice suprises. SER SÅ sjukt mycket fram emot att se er alla fira med oss, sippa på våra rosa I Ain’t Sorry-drinks och dansa er svettiga på dansgolvet.

ROS
Rebecca aka “ros” påbörjade nyligen sin musikkarriär och vill göra allt som ingen annan tidigre gjort. Hon influeras av trap och rnb och skapar magic tillsammans med bland annat producenten von Haartman.

Efter flera spelningar runt om i landet ska hon för första gången komma HEM och köra för oss i Malmö.

VON HAARTMAN
Den unge producenten har redan vid 20 års ålder streamats ett flertal miljoner gånger på spotify. Som pionjär inom den svenska trap scenen har von Haartman byggt upp ett starkt brand, adderingen av DJandet föll väldigt naturligt. Med ett öra i ATL och ett i den svenska klubbscenen vet han mycket väl how to start a fucking party.

TEA & TIMBE
Duon Timbe och Tea har slagit ihop sina skarpa samt vackra huvuden och skapat Malmös nya favoritklubb – I Ain’t Sorry. Partybudgeten är alltid maxad när Timbe & Tea bestämmer. Det blir mycket RnB, Hip Hop och massor med tjejer pga dom älskar tjejer och ain’t sorry about it. Deras favoritsaker är hits, glitter, girls och packade dansgolv, och de ser till att få med sig alla fyra när de tar över DJ-båset.

VAD: I Ain’t Sorry – 1 Year B-Day Party
NÄR: Fredag 9 juni, kl 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Ros (SE)
DJs: Von Haartman, Tea & Timbe m.fl.
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt om du attendar FB-eventet och visar upp det på din smartphone i kassan, sedan 100 kr
ÅLDER: 18 år