170407 : I Ain't Sorry - Tea & Timbe, DJ Cleva + Nightfever - Maiken S & Unni, ishi vu

I Ain’t Sorry bjuder på skön hiphop och RnB i kyrkan medan baren och klubben Nightfever har premiär och fylls med house och disco!

I AIN’T SORRY – Tea & Timbe
Duon Timbe och Tea har slagit ihop sina skarpa samt vackra huvuden och skapat Malmös nya favoritklubb – I Ain’t Sorry. Partybudgeten är alltid maxad när Timbe & Tea bestämmer. Det blir mycket RnB, Hip Hop och massor med tjejer pga vi älskar tjejer och ain’t sorry about it. Deras favoritsaker är hits, glitter, girls och packade dansgolv, och de ser till att få med sig alla fyra när de tar över DJ-båset.

DJ CLEVA
Musikredaktören som har en självklar plats i Sveriges klubbvärld. Hon har turnerat i DJ-Meckat New York och hennes mixar hörs flitigt i Musikguiden i P3 och P3 Din Gata. Hon har stenkoll på den senaste och hetaste musiken och med största passion bjuder hon på oemotståndliga mixar av rnb, hiphop och soul.

NIGHTFEVER – Maiken S & Unni
Maiken och Unni har länge levererat house på Malmös barer och nattklubbar, nu är det hög tid för en alldeles egen klubbkväll i baren på BABEL! NIGHTFEVER är en klubbkväll som ger dig som en egen värld av glitter och discokulor tillsammans med massor av disco & house! Bra kombo va?

ISHI VU (GBG)
En alldeles tre-men-dous göteborgare som under fjolåret virade upp musikälskarsverige runt sitt lillfinger som det vore en kinesisk finger-trap. Nu startar han egen label, och med vinterspelningar i New York, Berlin och Chicago samt en kommande EP på Studio Barnhus bjuder han nu in alla oss malmöiter till en tappat bra vårkväll 2Lax17 på Babel. Törn up!

VAD: I Ain’t Sorry + Nightfever
NÄR: Fredag 7 april, kl 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Tea Falk & Timbe Liveröd + DJ Cleva
DJs i baren: Maiken S & Unni + ishi vu
I DÖRREN: Fri entré innan 23.30, 60 kr innan midnatt, sedan 100 kr
ÅLDER: 18 år