170217 : I Ain't Sorry + OFF GRID

I Ain’t Sorry och So&Such slår sina fantastiska klubbskallar ihop och bjuder på fet hiphop och RnB hela natten!

Tea & TimbeI AIN’T SORRY – TEA & TIMBE
Duon Timbe och Tea har slagit ihop sina skarpa samt vackra huvuden och skapat Malmös nya favoritklubb – I Ain’t Sorry. Partybudgeten är alltid maxad när Timbe & Tea bestämmer. Det blir mycket RnB, Hip Hop och massor med tjejer pga vi älskar tjejer och ain’t sorry about it. Deras favoritsaker är hits, glitter, girls och packade dansgolv, och de ser till att få med sig alla fyra när de tar över DJ-båset.

Off GridOFF GRID
En melodi sådär skönt off. En snare som ligger precis bakom slaget. Off Grid är här för att tillsätta groove. Den 17e Februari utlovas swing och dansvänliga toner inom future bass, hip hop, trap och rnb framförda av lokala DJs med huvudet på rätt ställe. Edits, flips och beats från molnet samt sköna vibes presenteras av följande –

Choys – https://soundcloud.com/choys
Slackin’ Beats – https://soundcloud.com/slackin-beats
Elgus – https://soundcloud.com/elgusofficial
Special Guest: Jalmaar – https://soundcloud.com/jalmaar

So & Such LogoSO&SUCH
So&Such är ett kreativt kollektiv som startade under våren 2016, med huvudfokus på modern beatbaserad musikproduktion. Tillsammans bildar de en plattform där producenter, musiker och DJ’s, tillsammans med sin publik, får fria tyglar att inspirera. Kort sagt ett sammanhang för de som gillar att lyssna på grym jävla musik – Trap, Kaytranada, Hip Hop, r&b, Soulection, HW&W… ja ni vet, svinbra mode med mycket överraskningar.
https://soundcloud.com/soandsuchoys

VAD: I Ain’t Sorry + So&Such
NÄR: Fredag 17 februari, kl 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Tea & Timbe + Frida Irave
DJs i baren: Choys, Slackin’ Beats, Elgus, Jalmaar
I DÖRREN: Fri entré innan 23.30, 60 kr innan midnatt, sedan 100 kr
ÅLDER: 18 år