170120 : I Ain't Sorry - Tea Falk & Timbe Liveröd + Nightfever PREMIÄR - Maiken S & Unni, Richard Fribert & Frans Af Malmborg

I Ain’t Sorry bjuder på skön hiphop och RnB i kyrkan medan baren och klubben Nightfever har premiär och fylls med house och disco!

Tea Falk, Timbe Liveröd, I Ain't SorryI AIN’T SORRY – Tea & Timbe
Duon Timbe och Tea har slagit ihop sina skarpa samt vackra huvuden och skapat Malmös nya favoritklubb – I Ain’t Sorry. Partybudgeten är alltid maxad när Timbe & Tea bestämmer. Det blir mycket RnB, Hip Hop och massor med tjejer pga vi älskar tjejer och ain’t sorry about it. Deras favoritsaker är hits, glitter, girls och packade dansgolv, och de ser till att få med sig alla fyra när de tar över DJ-båset.

Unni Berggren, Maiken S, NightfeverNIGHTFEVER – Maiken S & Unni
Maiken och Unni har länge levererat house på Malmös barer och nattklubbar, nu är det hög tid för en alldeles egen klubbkväll i baren på BABEL! NIGHTFEVER är en klubbkväll som ger dig som en egen värld av glitter och discokulor tillsammans med massor av disco & house! Bra kombo va?

RICHARD FRIBERT B2B FRANS AF MALMBORG
Kvällen till ära kommer stjärnorna Richard Fribert b2b Frans af Malmborg! De två discorävarna bakom klubbarna Svengrum och VIBRANT. Richard och Frans har fötterna i stampet, hjärtat nära soulen och örat vid Lagos 70-tal. Tag plats!

VAD: I Ain’t Sorry vs Nightfever
NÄR: Fredag 20 januari, kl 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Tea Falk & Timbe Liveröd
DJs i baren: Maiken S & Unni, Richard Fribert & Frans Af Malmborg
I DÖRREN: Fri entré innan 23.30, 60 kr innan midnatt, sedan 100 kr
ÅLDER: 18 år