170106 : I Ain't Sorry + So&Such

I Ain’t Sorry och So&Such slår sina fantastiska klubbskallar ihop och bjuder på fet hiphop och RnB hela natten!

Tea Falk, Timbe Liveröd, I Ain't SorryI AIN’T SORRY – Tea & Timbe
Duon Timbe och Tea har slagit ihop sina skarpa samt vackra huvuden och skapat Malmös nya favoritklubb – I Ain’t Sorry. Partybudgeten är alltid maxad när Timbe & Tea bestämmer. Det blir mycket RnB, Hip Hop och massor med tjejer pga vi älskar tjejer och ain’t sorry about it. Deras favoritsaker är hits, glitter, girls och packade dansgolv, och de ser till att få med sig alla fyra när de tar över DJ-båset.

Mathilde BojénMATHILDE BOJÉN & SARA BERNDTSSON
Mathilde Bojén är djn med hjärtat som pumpar lite extra för urban musik. Hon älskar att variera sina sets, och vare sig hon spelar lounge, hiphop eller en bouncig mix så levererar hon alltid något massivt. Du har tidigare hört henne i Stadsparken Lund på Valborg, på Yaki-Da, P3 Din Gata, Moriskan och Babel för att nämna ett par spots. Hon är en up-and-comer med sinne för grymma beats som får alla att skaka på dansgolvet.

sara-berndtssonwebMed sig från Göteborgs klubbliv denna kväll har hon Sara Berndtsson; en väldigt aktiv dj som vet hur man styr musiken för att skapa den där perfekta stämningen du vill ha på klubb. Med erfarenheter av att styra egna klubbar i Göteborg är hon dessutom proffs på fest.

Denna kväll kan du förvänta dig den bästa av ny och gammal hiphop blandat med en bouncig mix av trap, moombahton och bounce!
https://soundcloud.com/gothenburgshore

Alice Nilsson Carlsson & Emilia ALICE & EMILIA
Debuterade på Bra stämning i en fylld bistro på Moriskan för några månader sen. Nu intar de Babel och satsar på röj, smörig allsång och PEPPx1000! Emilia lovar R’n’B, trap och grime. Alice vill helst ba spela allt med Shaggy. Deras bästa grej och gemensamma knytpunkt är Old school Sexy RhythmNBLUES (som de dessutom inte tvekar en sekund på att ta en stadig ton till).
Alice kan inte stå still & Emilia är bäst på fest!

Tillsammans lovar de inleda början av 2017 med MASSA KÄRLEK & HIPS THAT DON’T LIE!

So & Such LogoSO&SUCH
So&Such är ett kreativt kollektiv som startade under våren 2016, med huvudfokus på modern beatbaserad musikproduktion. Tillsammans bildar de en plattform där producenter, musiker och DJ’s, tillsammans med sin publik, får fria tyglar att inspirera. Kort sagt ett sammanhang för de som gillar att lyssna på grym jävla musik – Trap, Kaytranada, Hip Hop, r&b, Soulection, HW&W… ja ni vet, svinbra mode med mycket överraskningar.
https://soundcloud.com/soandsuchoys

VAD: I Ain’t Sorry + So&Such
NÄR: Fredag 6 januari, kl 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Mathilde Bojén & Sara Berndtsson, Alice & Emilia, Tea Falk & Timbe Liveröd
DJs i baren: So&Such – Elgus, Ezzo Fresh, Maxe
I DÖRREN: Fri entré innan 23.30, 60 kr innan midnatt, sedan 100 kr
ÅLDER: 18 år