160902 : VACAY - Jos F (SE) LIVE - DJs: Anneli Pow Pow, Naffsaid, Mathilde Bojén, ¯\_(ツ)_/¯, S.U.N.E

Sommaren är i princip slut men vi är inte redo att ge upp på den än. Det är dags för one last day of VACAY. Vi träffas, dansar och svettas en sista gång i semesterns tecken. Från högtalarna strömmar toner av tropical, trap, dancehall, RnB och hiphop. En salig blandning av allt de vi alla älskar och vill dela med oss av.

Anneli Pow PowANNELI POW POW
Anneli Pow Pow kommer att höja temperaturen med ett passionerat dj-set av tropical bass. Under de senaste fem åren har Anneli Pow Pow, under duo-namnet Baila Baile, spelat i södern på allt från bröllop och gatufester till att ha värmt upp dansgolvet för legender som Uproot Andy, Calle 13, Matanza och Chico Trujillo. Det kommer att bli en svettig och oemotståndlig mix med allt från reggaeton till cumbiarytmer.

NAFFSAID
Omar Naffah har varit aktiv som rappare & Dj i 6 år under artist namnet Naffsaid.
Han har spelat runt i Klubbar i Skandinavien och skaffat sig skills. Han har varit förband åt bl.a Stor, Linda Pira, Allywan, Kumba, Medina och Dani M.Som Dj spelar han Hip Hop,Trap,Dancehall och Beat drops

¯\_(ツ)_/¯ (SLACKIN’ CREW)
¯\_(ツ)_/¯ är Slackin’ Crews essential selecta of vibes. Spelar bara dyr musik med samma inställning som det slackade namnet vittnar om.
http://slackincrew.com

Mathilde BojénMATHILDE BOJÉN
Mathilde är djn med hjärtat som pumpar lite extra för urban musik. Hon älskar att variera sina sets, och vare sig hon spelar lounge, hiphop eller en bouncig mix så levererar hon alltid något massivt. Du har tidigare hört henne i Stadsparken Lund på Valborg, på Mejeriet, P3 Din Gata, Moriskan, Babel och Lundakarnevalen för att nämna ett par spots. Hon är en up-and-comer med sinne för grymma beats som får alla att skaka på dansgolvet och denna kväll kan du förvänta dig den bästa av ny och gammal hiphop blandat med en bouncig mix av trap, moombahton, bounce och twerk!
https://soundcloud.com/gothenburgshore

Jos FJOS F (LIVE)
Sen sin debut så har Jos F blivit ett välkommet tillskott till Malmös hiphopscen. Han har samarbetat med flera utav Malmös favoritartister så som Lilleman, Juan Havana, Papis och nyligen med Gonza på låten Byggare Bob.
https://www.facebook.com/Josfmc1/

SuneS.U.N.E
En av hjärnorna på Malmös favoritklubb WOOHAH! och ledsångare i Sveriges bästa RnD-band (Rhythm n Disco), URBAN NINJAS. Med sin blandning av disco, RnB, hiphop och hits sätter hans festen i fokus och garanterar att du kommer dansa.

Under hösten släpper han även sin solodebut under namnet Sunjatha.

VAD: VACAY
NÄR: Fredag 2 september, 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Jos F (SE)
DJs: Anneli Pow Pow, Naffsaid, Mathilde Bojén, ¯\_(ツ)_/¯, S.U.N.E
FÖRKÖP: 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan 23.30, 60 kr innan midnatt, sedan 100 kr
ÅLDER: 18 år