151204 : Adrian Recordings & Rundgångs Julklubb - LIVE: Motormännen (SE), Cement (SE) - DJs: FEMTE (Tjejrejv), SONA (Tjejrejv) + Adrian Recordings All Stars

Adrian Recordings & Rundgång ställer till med JULSHOW på Babel men kvällen slutar inte när de sista bjällerklockorna har tystnat, nej då tar dansfesten vid på JULKLUBBEN.

Adrian - JulposterSå vi bokade två av våra elektroniska favoriter just nu, Motormännen och Cement.

MOTORMÄNNEN (SE)
Motormännen spelar, som de själva kallar det, informationstechno. Det låter som om Per Albin Hansson köpt en TB-303 och bokat Olof Palmé som toastmaster för att skapa ett rejvparty i en funkisvilla! Sjukt bra och peppigt är det iallafall.

CEMENT (SE)
Cement är Björn från This Is Heads elektroniska solo-projekt. Debutskivan släpptes i oktober på Rundgång Rekords och tokhyllats som en av de bästa svenska albumen i år. Det låter John Carpenter, Kraftwerk och Boards Of Canada fast på ett eget lite This Is Head-finurligt sätt. Den här spelningen har Björn även lovat att dra upp tempot en aning, så dansvarning är utfärdat.

I baren låter vi bandmedlemmarna från Julshowen härja helt fritt bakom skivspelarna och i kyrkan kommer FEMTE och SONA från Tjejrejv att riva taket!

Ni som köper biljett till Julshowen får självklart stanna kvar och festa hela natten!

VAD: Adrian Recordings & Rundgångs Julklubb
NÄR: Fredag 4 december. 23:00, på scen 00:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Motormännen & Cement
DJs: FEMTE (Tjejrejv), SONA (Tjejrejv) + Adrian Recordings Allstar
FÖRKÖP: 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18).
I DÖRREN: 100 kr
ÅLDER: 20 år