151009 : Gärigheter & Systerkollektivet pres: ✖ WE DEM GIRLS ✖

De två superkollektiven GÄRIGHETER och SYSTERKOLLEKTIVET slår ihop sina badass brains och skapar tillsammans i höst två amazing clubs, just for you! Det blir stök, svettig stämning och dans natten lång.

Kikki HermanssonKIKKI HERMANSSON
Kikki Hermansson är en av medlemmarna i dj-och arrangörskollektivet Systerkollektivet. Sedan 2013 har de arrangerat klubbar på Babel och spelat jämte Silvana Imam, Linda Pira och Lilla Namo, för att nämna några. Hon spelar bastung rap, sliskig rnb, old school hiphop och annat gött som garanterar dedikerat floor work.

GärigheterGÄRIGHETER
Gärigheter är kollektivet som tagit diverse klubbar i Sverige med storm! Med visionen om en jämställd kulturscen fylld med mångfald ger vi dig alltid den perfekta kombination av sexig hiphop och söt rnb, allt för att du ska få den svettiga utekvällen som du förtjänar.
https://www.facebook.com/garigheter

JULIA PUGSI & CAMILA ASTORGA DIAZ
BFF goes b2b när 2 av Göteborgs bästa djs möts i Malmö. Julia har spenderat en hel sommar i en technotunnel och Camila har hittat Sveriges bästa hiphoptipskanal: Ivorys snapchat. Höru mej Bae? Ja Michel Dida vi hör dig! Och vi älskar remixen. Peppen fortsätter med Drake, MXHXN, Nicki, Parham, Kanye, Rihanna och alla gulliga med hits man längtat efter och de man inte visste att man längtat efter.

VAD: Gärigheter & Systerkollektivet pres: ✖ WE DEM GIRLS ✖
NÄR: Fredag 9 oktober, 23:00-03:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Kikki Hermansson, Gärigheter, Julia Pugsi & Camila Astorga Diaz
I DÖRREN: 80 kr innan midnatt, sedan 120 kr. 100 för studenter
ÅLDER: 18 år