150513 (2) : Heavenly Ride - S.U.N.E, Laue, Gärigheter

Kristi flygare är på ingång, detta firar vi med en himmelsk musikalisk resa genom allt det vi tycker är bra med musik – Hiphop, RnB och sweeeeet disco.

Vi vet inte riktigt vad som kommer hända men vi vet att det kommer vara gudomligt. Som grädde på moset så är det röd dag imorgon. We’re gonna have a party!

Lautaro Laue CubillaLAUE (Huset/Musikguiden i P3)
Radioreporter på Musikguiden i P3, en av hjärnorna bakom ”Huset” och allmänt kringflackande DJ med ett musikintresse lika brett som en tjugofilig motorväg. RnB, basbeats, grime och trap – bara bra grejer helt enkelt.
https://soundcloud.com/lautarocubilla

GärigheterGÄRIGHETER
Gärigheter får dig att tappa hakan. Varför? Jo för att de är den perfekta kombinationen av sexig hiphop och söt RnB. Med sitt bagage av att ha skapat kaos på Stockholms klubbscen och den stora förkärleken dem har till Malmö, bjuder de dig på en kväll fylld med kärlek, svettig dans och en sjukt stor dos av gäripower. Who run this motha? Gärigheter.
https://www.facebook.com/garigheter

SuneS.U.N.E (Woohah!)
S.U.N.E vill bara att folk ska dansa. Med en blandning av hiphop, rnb, disco och 80-tals funk försöker han få dig att glömma dina bekymmer och förlora dig i festen. Som en av hjärnorna bakom klubbarna WOOHAH! och NINJA NIGHTS så har han varit med och förgyllt Malmös uteliv de senaste fem åren. Dagen till ära bjuds det på dansanta, glittrande och något snuskiga toner och som alltid så utlovas fest.
Urban Ninjas

VAD: Heavenly Ride
NÄR: Onsdag 13 maj, 23.30-04.00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: S.U.N.E, Laue, Gärigheter
ENTRÉ: 60 kr innan midnatt, sedan 80 kr. Student 60 kr
ÅLDER: 18 år