150306 : NATTSUDD på Babel - Shakarchi & Stranéus + Haidl & Lindstrøm + Jeschka & Kikki Hermansson

Haidl & Lindstrøms Nattsudd kommer och gästar på Babel och har bjudit ner Shakarachi & Stranéus som kör sköööön house och disco. I baren går Jeschka och Kikki från Systerkollektivet loss med den bästa hiphopen och RnBn vi kan tänka oss.

Haidl & Lindstrøm har ägnat hösten och vintern åt kvalificerat nattsudderi på Under Bron i Stockholm med bland andra Boeoes Kaelstigen, Harald Björk och Korallreven som gäster och vänner vid skivspelarna. Nu packar duon ner sina danska ø:n i skivväskan och hoppar på tåget till Malmø för en gemensam fest ihop med musikhjältarna Shakarchi & Stranéus.

Shakarchi & StranéusSHAKARCHI & STRANÉUS
Göteborgsvännerna Faik och Daniel träffades på en tapasrestaurang (i vars garderob de dessutom satte upp en liten studio) och har släppt musik ihop sedan 2010. De gav ut sin första tolva på Malmöbaserade Geography Records, och året därpå kom femspårs-EP:n ”Dödskallar och Korallrev”, som bara blir bättre för varje gång man hör den. Efter uppföljaren ”Femman” släpps nu i februari äntligen den länge väntade ”Hissmusik”, som blir duons första låt på Yummy Records.
https://soundcloud.com/shakarchistraneus/

Yummy 24 okt - Haidl LindstromHAIDL & LINDSTRØM
DJ-duon och mediekollektivet från Malmö huserar numera i Stockholm och Köpenhamn. De senaste åren har de arrangerat fester och spelat på båda sidor Øresund, tillsammans med gäster som Jacques Renault, HNNY, Genius of Time, Axel Boman, Fasaan Recordings och Real Cool. Via högar av mixtapes, obskyra bloggar och demokasetter gräver de varje vecka fram den allra bästa housen och discon – ju roligare, mer melodisk och rytmbaserad, desto bättre.
https://soundcloud.com/haidl_lindstrom/

SysterkollektivetJESCHKA & KIKKI HERMANSSON
I baren hittar vi Jeschka och Kikki, som utgör ena halvan av dj- och arrangörskollektivet Systerkollektivet. De spelar bastung rap, sliskig r&b och annat gött som garanterar dedikerat floor work! Systerkollektivet är förlängningen av succékonceptet Systerklubben, som vann Nöjesguidens ”Årets klubb 2012”, och är därmed ett bevis på att roligast kan bli ännu roligare.
https://www.facebook.com/systerkollektivet/

VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 6 mars, 23.30-04.00
KYRKAN: Shakarchi & Stranéus, Haidl & Lindstrøm
BAREN: Jeschka & Kikki Hermansson
ENTRÉ: 60 kr innan midnatt, därefter 100 kr. Student 80 kr
ÅLDER: 18 år