141121 (2) : Babel pres. Haidl & Lindstrøm, Ballin' Wallin & Mighty Mat

Vi har bjudit in några av våra favorit-DJs för att bjuda på house, disco, techno, hiphop och RnB.

Haidl & LindstrømHAIDL & LINDSTRØM
Med en fot i Stockholm och den andra i Köpenhamn har Kajsa och Kajsa riggat fester och spridit happiness på stans dansgolv under flera år. Tidigare hade de en trevlig bistroklubb på Moriskan, och har du inte stött på dem där så har du säkerligen haffat ett av deras mixtapes eller festat på någon av deras andra klubbspelningar runt om i regionen.

När duon väljer musik blir det alltid nya fynd och gamla klenoder ur den gemensamma musikskatten med house, disco och techno.
https://soundcloud.com/haidl_lindstrom/

Ballin' Wallin & Mighty May (Fredrik Wallin & Matilda Lind)BALLIN’ WALLIN & MIGHTY MAT
Från det att Fredrik Wallin (Amazeballs/Got Game) och Matilda Lind (Once Upon a Rhyme) slog sina kloka huvuden ihop i Stockholm för 1,5 år sedan har egentligen allt lett fram till denna kväll. På varsitt håll har de ägt dansgolv från Malmö till Stockholm via Göteborg och nu efter cirka ett års peppande och planerande står de äntligen bakom skivspelarna för första gången i en ultimat sammanstrålning. Med sitt tillsammans eminenta val av hiphop och rnb, high-fives och magi, räknar de med total world domination lagom till 2015. Varsågoda.

VAD: Babel pres. Haidl & Lindstrøm, Ballin’ Wallin & Mighty Mat
NÄR: Fredag 21 November 23.30-04.00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Haidl & Lindström
DJs i baren: Ballin’ Wallin & Mighty Mat
I DÖRREN: 60 kr innan midnatt, sedan 100 kr, student 80 kr
ÅLDER: 18 år