140823 : Babel pres. Mash Up International feat. Naughtya (Compadre), DJ Cuervo, Ras Eddy, Irave, J Cartel – ÖPPET till 04:00

Mash Up International är tillbaka på Babel för att bjuda en klubbkväll med karnevalsstämning deluxe.

Mash Up InternationalMASH UP INTERNATIONAL feat. NAUGHTYA (Compadre)
Mash Up International är en producent- och DJ-grupp som består av Robert Dinero, Uffie Ice och Money Mats Norman. Som namnet antyder inspireras de av global klubbmusik och på dansgolvet bjuder de på influenser från angolansk kuduro, brasiliansk bailefunk, cumbia, dancehall och sydafrikansk kwaito. Det som håller allt samman är rytmen, basen och känslan av stökig karneval.

De har delat scen med storheter som Rye Rye, Maluca, Schlachthofbronx, Spoek Mathambo och Maskinen. Med en mängd hyllade spelningar bakom sig, dansgolvshymnen ”Animal” tillsammans med Gnucci Banana, ett gäng remixer som studsar ur högtalarna och nya släpp på gång kommer Mash Up International fortsätta sätta klubbar i brand. Deras remix av Veronica Maggios ”Jag kommer” utnämndes till Årets bästa låt 2011 av Musikguiden i P3 och EPn Lava Cabeza med Timbuktu och Vaz har hyllats vitt och brett.

Nu är de tillbaka på Babel för att bjuda på karnevalsstämning deluxe så förbered er väl för att dansa hela natten. Kvällen till ära tar de med sig fantastiska Nadia a.k.a. Naughtya som man bl.a. kunnat se i bandet Compadre.
https://soundcloud.com/mash-up-international

RAS EDDY (2B Sound, Klubb Living)
Numera resident på Klubb Living och en av Malmös bästa Dancehall-DJs men Ras Eddy har varit med länge. Hans karriär startade redan 1996 när han, som den förste svarta DJn i Irlänsk liveradio, hade sin egen show kallad ’Players Ball’ på radiokanalen Power FM. 2007 startade han 2B Sound tillsammans med Ryan Dan och började få större och större spelningar och har bl.a. spelat med och värmt upp för artister som Snoop Dogg, The Game och Wiz Khalifa.
https://soundcloud.com/ras-eddy/ras-eddy-present-hot-summer

DJ CUERVO (Mambokingz Productions)
Miguel Reyes Cuervo har varit aktiv som DJ i både radio och klubb sedan länge och varit verksam i Chile, Brasilien och Sverige. Musikmässigt spelar Cuervo vad han själv kallar för ’Latin Urban’ där allt ifrån Reggaeton till Moombahton till Latin House/Electro får plats.
https://soundcloud.com/djcuervorey

IraveIRAVE (Club Honey, Magic Villa)
Irave, eller Frida som hon heter till vardags, är dansare i grunden och är ett utav de starkast lysande stjärnskotten på Malmös klubbscen. Sedan 2012 har hon spelat på allt från lokala barer till regionens Reggaefestival. Med Irave bakom spelarna väller skönt gung i en härlig blandning av Hip-Hop, old school R&B, Dancehall och Grime ur högtalarna.

J CartelJ CARTEL (Fresh Bed Rec, Be Right Bass, Magic Villa)
Med en mångårig DJ-bakgrund och klubbsuccén Be Right Bass i ryggen är J Cartel väletablerad i Malmös klubbscen och har bland mycket annat delat scen med artister/DJs som Popcaan, Schlachthofbronx, So Shifty och Spoek Mathambo. Signumet är dancehall uppblandat med tropiska basgångar och dansanta rytmer från världens alla hörn och med trap, rap och fuck-a-genre sexig, kul basmusik som extra krydda.
https://soundcloud.com/freshbedrec

VAD: Babel pres. Mash Up International feat. Naughtya (Compadre)
NÄR: Lördag 23 Augusti, 23:00–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Mash Up International feat. Naughtya (Compadre), DJ Cuervo, Ras Eddy, Irave, J Cartel
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter.
ENTRÈ: Fri entré till midnatt, sedan 120 kr
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett
WWW: soundcloud.com/mash-up-international, facebook.com/pages/Mash-Up-International