140404 : VÅRFEST - SnL, Frida Fralk & Unni (Tjejrejv), Jeschka & Kikki Hermansson (Systerkolleketivet), Agnes Åkervik

Nu bjuder vi upp till vårfest och dans med DJs från Tjejrejv och Systerkollektivet. Förvänta er techno, house, hiphop och FEST!

SnLSnL (Tjejrejv)
Ur Tjejrejvs födelse föddes även duon SnL. Sophie och Luna har alltid haft dansmusiken nära hjärtat och sedan Tjejrejvs premiärfest, där de körde stängningssetet på ett storslaget vis, har de spelat på fester över hela Skåne. Bland annat på Moriskan, Babel, Kontxt och Inkonst i Malmö, frukostklubben i Helsingborg, Smålands nation i Lund och nu även över sundet i kära Köpenhamn. Nu ser de fram emot att sopa banan på Babel tillsammans med andra Tjejrejv residents.
https://soundcloud.com/snl-9

FRIDA FRALK (Tjejrejv)
Som en av skivryttarna från festkollektivet Tjejrejv handplockar Frida Fralk det hon uppskattar inom House, Nu Disco, Indie Dance och Techno. Den som kommer till hennes gigs kan se fram emot mycket basiga baser, vocals och feta melodier. Dessutom älskar hon 90talet. Inte för snabbt men precis så långsamt att det blir svårt att stå still. Tidigare har man kunnat dansa sig snygg och svettig till hennes melodiska mixar på ställen som Berns 2.35:1, Kiloton, KONTXT och Nöjesguiden Festen 5e januari.
https://www.facebook.com/fridafralk
http://www.soundcloud.com/frida-fralk

Unni BerggrenUNNI (Tjejrejv)
Unni bjuder på house & elektroniskt i alla dess former, så dags att snöra på sig danskorna! Vi har sett henne bakom skivspelarna på bland annat barer, och restauranger runt om i stan men också på klubbar runt om i stan som Kiloton, 8 mars-festen på Moriskan, Kontxt, Akzo, Rytm und Melodi etc. En up and coming DJ du inte får missa!

JESCHKA & KIKKI HERMANSSON (Systerkollektivet)
Kikki och Jeschka är två av fyra boss ladies i Malmös kanske mesta och bästa kollektiv; Systerkollektivet. Denna kväll tar de över med bastung rap, sliskig rnb och övrig Dance Music som garanterar dedikerat floor work. Det kommer att bli ett antidote mot pretto, testosteron och Falska City. Systerkollektivet är förlängningen av förra årets succéklubb, Systerklubben. Det vill säga vinnarna av Nöjesguidens ”Årets klubb 2012” och därmed ett bevis på att roligast kan bli ännu roligare. Dresscode: anything som han i backslick skulle kalla tacky.

AGNES ÅKERVIK
När du tittar in i hennes bruna ögon är det som att färdas till en mörk småländsk skog. Framför dig är en tät dimma och du hör märkliga, obehagliga ljud i fjärran. Avlägset, ekande skränande som tung bas ur tonårsrummets högtalare. Du fortsätter mot ljudets källa och plötsligt dränks du av de mest överväldigande av ljud. En siluett av en stuga uppenbarar sig. Agnes Å – en classic HBIC direktemigrerad från Småland. Hon är din basstuga i skogen. Förvänta dig EKG-dräpande hiphop. Som du visste och inte visste om.

VAD: VÅRFEST
NÄR: Fredag 4 April, 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
KYRKAN: SnL, Frida Fralk & Unni (Tjejrejv)
BAREN: Jeschka & Kikki Hermansson (Systerkolleketivet), Agnes Åkervik
ENTRÉ:  60 kr innan midnatt, sedan 100 kr, student 80 kr.
ÅLDER: 18 år