130309 : Babel pres. Marcus Price & Carli (SE) LIVE, San-One, Sigge Falk, Dansmusen, Jazzkatten & Karima

Äntligen är det dags för en av de fetaste DJ-duos vi vet att ta över Babel för en kväll – Marcus Price & Carli – LIVE – BOOM!

MARCUS PRICE & CARLI (SE)
Dj-teamet Marcus Price & Carli är kända för att leverera intensiva set med fet bas och dansanta rytmer. Det bevisar inte minst de uppmärksammade låtarna ”Mat, bira, kvinnor, weed”, ”Bubbelgum”, ”Flaska & bas” och “Du & jag mot rös” som har hundratusentals visningar på Youtube.

Nya singeln ”Bärs till alla” släpptes just och snart är det dags för debutalbumet. Nu kommer de äntligen till Babel för att spela live och bjuda på en klubbkväll utan dess like!

SAN-ONE
Har tidigare arrangerat succéklubben ‘The Booty & The Beat’ på Babel i Malmö och har levererat bejublade DJ-set över hela Öresundsregionen med en mix av tropical bass, baltimore, dancehall, uk-funky tightare mixat än Adina Howards hotpants 1995 och precis som dem satt rumpan i fokus.

SIGGE FALK
Sigge har varit med och styrt upp en hel del fester kring möllan, med inriktning på olika genréer och crowds. Squeek, Daisys Disco Club och Krater är några av dem.

Hans DJ-set brukar alltid innehålla en grov blandning av musik från scener världen över. Ösigt och slött, torrt och blött, grönt och rött…UK garage och grime möter house och techno som i sin tur blandas upp med element från r&b och hiphop skulle kunna vara en kort sammanfattning.

DISCO DELUXE – Dansmusen, Jazzkatten & Karima
Allas favoritklubb Deluxe presenterar! aka Dansmusen och Jazzkatten är tillbaka i baren på babel igen med sin sedvanliga odyssé i discomusikens förlovade land. Med på resan följer den norska Boogieprinssesan Karima som fått Malmös alla discolovers att gå bananas varje gång hon äntrat dj-båset. Disco Deluxe i kvadrat således.

VAD: Babel pres. Marcus Price & Carli (SE) LIVE
NÄR: Lördag 9 Mars 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Marcus Price & Carli (SE), San-One, Sigge Falk
DJs i baren: Dansmusen, Jazzkatten & Karima
FÖRKÖP: 100 kr + förköpsavg. Förköp på babelmalmo.se/biljetter.
ENTRÈ: 120 kr
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett
WWW: facebook.com/MarcusPriceCarli, soundcloud.com/marcusprice
SPOTIFY: Marcus Price & Carli