120601 (2) : DEPARTMENT OF MUSIC pres. Tommy Trash (AUS)

Fredagen den 1 juni gör Tommy Trash Sverige-debut! På eftermiddagen lirar han på fullsatta Valhalla IP och Summerburst i Göteborg för att sedan ta sig vidare till Malmö för att köra ett stenhårt set på Babel!

Tommy Trash är en av housevärldens blivande stjärnor och har dominerat listorna med över 50 original och remixer och har etablerat sig som en av dansmusikens mest talangfulla artister. Han har gjort släpp på flera välkända bolag som till exempel Axtone, Cr2, Dim Mak, Great Stuff, Mau5trap, Ministry of Sound, Mixmash, Musical Freedom, Pinkstar, Rising, Stealth, Subliminal och Toolroom.

Som en sann rockstar inom dansmusiken levererade han under 2011 flera Top 10n´s på Beatport och 2012 förväntas av många bli Tommy Trashs år. Den Australiensiska DJn & producenten är ökänd för sina hårda och massiva spelningar som du helt enkelt inte hör någon annanstans.

Med flera hyllade remixer i bagaget som bland annat Swedish House Mafias “Antidote”, Mobys “After”, Dirty Souths & Thomas Golds “Alive”, Zedds “Shave it”, Steve Aokis “Ladi Dadi” och flera orginal, nu senast tillsammans med självaste Sebastian Ingrosso, så kommer han äntligen till Sverige.

Tommy Trash – March 2012 Mix by tommytrash

VAD: DEPARTMENT OF MUSIC pres. Tommy Trash (AUS)
NÄR: Fredag 1 Juni, 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Tommy Trash (AUS), Buppi, Joey Massa
DJs i baren: TJ (Soul/Funk)
VJs: Transfett
ENTRÈ: 100 kr + förköpsavg. Förköp på babelmalmo.se/biljetter. 100 kr innan kl 24:00, sedan 120 kr i dörren.
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett
WWW: facebook.com/therealtommytrash, soundcloud.com/tommytrash
SPOTIFY: Tommy Trash