120310 : Mash Up International, Gnucci Banana, Pastor Wiberg feat. Sebastian Geels, DJ Beneaf, Joel Montan

Äntligen är Mash Up International tillbaka på Babel. Sedan sist har de vuxit och gjort sjukt feta remixer som gått varma i radio. Även Gnucci Banana är tillbaka för ett DJ-set och vi vet att det kommer bli svettigt.

MASH UP INTERNATIONAL
Mash Up International består av Robert Dinero, Uffie Ice och Money Mats Norman. Som namnet antyder inspireras de av global klubbmusik och på dansgolvet bjuder de på influenser från angolansk kuduro, brasiliansk bailefunk, cumbia, dancehall och sydafrikansk kwaito. Det som håller allt samman är rytmen, basen och känslan av stökig karneval.

Mash Up International har delat scen med storheter som Rye Rye, Maluca, Schlachthofbronx, Spoek Mathambo, Maskinen med flera. Med en mängd hyllade spelningar bakom sig, dansgolvshymnen ”Animal” tillsammans med Gnucci Banana, ett gäng remixer som studsar ur högtalarna och nya släpp på gång kommer Mash Up International fortsätta sätta klubbar i brand. Deras remix av Veronica Maggios ”Jag kommer” utnämndes till Årets bästa låt 2011 av Musikguiden i P3.

Mash Up International – MIX for Swedish Radio – nr 1 by Mash Up International

PASTOR WIBERG & SEBASTIAN GEELS
Det finns en man som är större, godare. starkare, vackrare, snällare osv än alla oss andra. Hans namn är Pastor Wiberg. Pastor Wiberg skapade för många många år sen ett trossamfund som baserades på övertygelsen om att livet handlar om att dansa och skratta så mycket som möjligt. Pastorn har sedan samfundets skapelse rest över världen, framför allt runt om i Afrika tillsammans med Per Morberg och spridit sin tro.

Under en av sina resor genom Europa kom han till Lund och där fann han tre pojkar som snabbt fann hans väg som den enda sanna. Tango, Witmar jr. och ”Frasse” som de hette var sökande själar på jakt efter en mening med livet. De kom att bli hans främsta lärljungar och sedan de mötte ljuset genom Pastorn har de i hans ära haft både radioprogram och masspsykoser i dansgolvsform. 2011 hittade en ny vilsen själ in i Pastorns famn, Sebastian Geels. Det var gött sa Pastorn så varde det gött.

Pastor Wibergs tro baseras alltså på dans och skratt så lärljungarna som förmedlar hans läror här på hemsidan, i etern och på dansgolvet predikar genom basgångar och trams. Vill du vara med på detta korståg mot hippnez och pkizm och för urfkkning och glädje så är det bara att joina oss.

GNUCCI BANANA, DJ BENEAF & JOEL MONTAN
En för kvällen sammansatt DJ-trio med intentionen att spela lite precis vad som helst och hur bra som helst. Typ disco, new jack swing, RnB, dansant hiphop och allt det där- oprentantiöst och kul är vad som utlovas.

Gnucci Banana, en av Sveriges mest lovande scenartister, gör ett exklusivt framträdande i DJ-båset. Med en fantastisk fingertoppkänsla och kännedom om det senaste inom modern dansmusik samt med rötter i hiphopkulturen och Londons undergroundscen kan vi förvänta oss ett unikt sound och ett uttryck som bara Gnucci kan komponera.

Beneaf, Malmö’s mesta DJ, spelar det mesta, mest hela tiden. Tillsammans med Joel Montan tar de det tillbaka till slapbas-funk, trummaskins hiphop och Teddy Riley-producerad swing beat. Good times, bra musik och fantastiskt kul.

VAD: Mash Up International, Gnucci Banana, Pastor Wiberg feat. Sebastian Geels, DJ Beneaf, Joel Montan
NÄR: Lördag 10 mars 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
KYRKAN: Mash Up International, Pastor Wiberg feat. Sebastian Geels
BAREN: Gnucci Banana, DJ Beneaf, Joel Montan
ENTRÈ: 100 kr + förköpsavg. Förköp på babelmalmo.se/biljetter. 100 kr innan kl 24:00, sedan 120 kr i dörren.
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett
WWW: soundcloud.com/mash-up-international