120203 : Rebecca & Fiona (SE) - Turnépremiär - UTSÅLT

Sveriges mest eftertraktade DJ-duo Rebecca & Fiona kommer till  Malmö och Babel.

Rebecca & FionaSist vi såg dem här nere var på Sommarfesten då de nästan rev hela Luftkastellet. Sedan dessa har Rebecca & Fiona släppt sitt debutalbum “I Love You, Man!” med fantastisk respons från både press och publik.

Rebecca & Fiona har tagit Sverige med storm och under 2010/2011 gjorde de ett hundratal spelningar på klubbar och festivaler i både Sverige, Europa, Asien och USA. Dessutom har de följt med Robyn som förband på hela hennes Europa-turné, spelat för kungen på Polarprisutdelningen och satt ner foten som en av Sveriges största pop- och dansakter. Med självklara electrodoftande popslingor och ösiga framträdanden har duon bevisat att de är här för att stanna.

Rebecca & FionaI januari 2011 släppte de sin andra singel “Bullets” som sålt dubbel platina och från dag ett hyllats av både fans och musikkritiker. I somras kom “If She Was Away/Hard”, och just nu spelas senaste singeln “Jane Doe” varm på radiostationerna. Rebecca & Fiona är också aktuella med singeln ”Turn It Down” tillsammans med en av USAs största DJs; Kaskade.

De har även nominerats till P3 Guld för Årets grupp, Årets dans och Årets nykomling och den 21 januari uppträder de på P3 Guldgalan i Göteborg.

Vi vet att det blir mayhem!

Biljetterna släpps måndagen den 12 december på http://babelmalmo.se/biljetter

VAD: Rebecca & Fiona (SE) – Turnépremiär – OBS Fåtal biljetter kvar!
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 3 Februari, 23:00-03:00
DJs: Radio Hysteria & Victoria Tinggren
ENTRÈ: UTSÅLT
ÅLDER: 18 år
WWW: rebeccafiona.com
SPOTIFY: Rebecca & Fiona