101204 : JULFESTEN - Näääk & Nimo (SE) LIVE, San One, Sebastian Geels, Popponny

Snön har landat, vinterdäcken är på & minusgraderna ligger tungt över Malmös isiga gator. Så vad är inte bättre att vrida ur lite lite till och sänga ur värmen med Julfesten, Årest sista VRID! Vi är OTROLIGT stolta att kunna bjuda ner NÄÄÄK & Co som är en av Sveriges finest inom rap/hiphop genren!

Inte nog med det kommer San-One & Sebastian Geels vrida ut pisset inne i kyrkfaan så snön smälter på kyrktaket. Allas våra Popponny Crew tar tillsammans med Perry Schumi hand om alla er underbara människor inne i lilla baren med bangers mattor & brakes som vi aldrig vill glömma!

NääkNäääk & Nimo – Duon fick sitt genombrott i samband med sin geniala ”Mina gangsters” som var en omtolkning av Wileys grimehit ”Gangsters”. Sen dess har ett stort antal mixtapes släppts, både gemensamt och var för sig. De har turnerat land och rike runt och Näääk släppte förra året sin debutskiva “Näääk Vem?” och fick till en rejäl hit med Umyo-remixade ”Näääken var namnet”. Nimo är bara steget efter och förväntas släppa sin debut innan årets slut.

San One (The Booty & The Beat, Praise The Lord) – Malmös egna ghetto-booty-baile-dj-queen/maskin, lokala DJ-champ samt Praise The Lord-mami får dansgolv att rämna på såväl Kärleksklubben som på Versus, och vi kommer alla ihåg den magiska stämningen som gång på gång inföll sig på Sannas tidigare Babel-klubb ”The Booty And the Beat”! Den enda som mixar tightare och får golvet att svänga mer än Sanna är… nej, det var nog ingen va?

Sebastian GeelsSebastian Geels – Young Fresh and New är inte bara en Kelislåt, utan även beskrivningen av up and garanterat coming Malmö-djn Sebastian Geels. Geels kom från ingenstans och har fullständigt tagit över malmös dj-scen det senaste halvåret med en urtrevlig mix av tropical house, dancehall och annat elektroniskt smaskens.

Popponny – I baren svär Popponny-gänget att tredje gången på Babel kommer bli ännu bättre än de två föregående, trots att de sistnämnda är i princip omöjliga att toppa. Med en patenterad blandning av hiphop och r&b åkallas Brooklyn och Compton till Malmös bästa dansgolv. Det nyaste nya möter sina anrika förfäder; Kanye, Swizz Beatz och Pharrel tillsammans med Cube, Biggie och PE förgyller din natt. Glöm för guds skull inte att stretcha före och tänk på vätskebalansen.

Spetsa glögglaset, vrid ur pisset och kom och njut med oss en sista gång 2010. Vi kommer snart tillbaka med mer vrid, piss & basgång under 2011.

VAD: JULFESTEN
NÄR: Lördag 4 December 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Nääk & Nimo
DJs i kyrkan: San One, Sebastian Geels
DJs i baren: Popponny, Perry Schumi
ENTRÈ: 60 kr innan kl 24:00, 100 kr efter.
ÅLDER: 20 år
WWW: myspace.com/gillmars, popponny.se, myspace.com/djsanone, sebastiangeels.com
SPOTIFY: Näääk