170331 : Kiloton - Kajsa's Birthday - Flord King, Per Hammar, Kajsa Lindström + I Ain't Sorry - Tea & Timbe

Nu verkar det som att stjärnorna står i kurs med Mars och Jupiter och allt det där igen, för vad är oddsen att våran Kajsa går och fyller år EXAKT samma dag som det är födelsedagsfest för henne på Kiloton? Flord King kommer också! Och Tea & Timbe röjer i baren!

FLORD KING
En välslipad Stockholms-diamant, medlem i vinylgrävar-crewet Halloomi, resident på klubben mmmmm samt 33,333% skyldig till labeln Lyssna Records. Etiketten som han driver med Mohammed Al Harbiti och Adam Strömstedt är just nu akut aktuellt med sitt tredje släpp, där vi bland annat hittar Flord Kings geniala ”Steff Off”.
Flord King – Steff Off // Lyssna Records
Flord King – Doesn’t Get It // Junkyard Connection

KAJSA LINDSTRÖM
Födelsedagsgrisen som är lika bekväm under jord som under bar himmel med sin tidlösa mix av tajta trummor, ett groove så groovigt att man knappt hinner med, och rytmer och så rytmiska att man omöjligt kan lämna dansgolvet utan att fälla en tår.
H.H.A.S. Mix #30: Kajsa Lindström

PER HAMMAR
50% av Kiloton-duon och direktör för egna etiketterna Dirty Hands och 10YEARS. På den förstnämnda släpper han dubbig och distad house på vinyl och kassett. Den tredje kassetten i hans mixtapeserie Dirty Hands Tape släpptes nyligen. Kolla in den!
Dirty Hands Tape #003 w/ Per Hammar

Det nya projektet 10YEARS startade han med Maya Lourenço a.k.a. Parallax Deep för att fira deras 10 år långa vänskap. Första plattan, en limiterad handstämplad tolva, är en splitt mellan artisterna och låter såhär.
Per Hammar & Parallax Deep – 10YEARS // 10YEARS

TIMBE LIVERÖD b2b TEA FALK
Genierna bakom klubben I Ain’t Sorry spelar all rnb och hip hop som de, och ni, någonsin velat dansa till. Deras favoritsaker är hits, glitter, girls och packade dansgolv, och de ser till att få med sig alla fyra när de tar över dj-båset. Dessa youngsters är experter på fest.

VAD: Kiloton pres. Kajsa’s B-day with Flord King
NÄR: Fredag 31 mars, kl 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Flord King, Kajsa Lindström & Per Hammar
DJs i baren: I Ain’t Sorry – Timbe Liveröd & Tea Falk
FÖRKÖP: 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan 23.30, 60 kr innan midnatt, sedan 100 kr
ÅLDER: 18 år