170224 : Kiloton Resident Night - Per Hammar, Kajsa Lindström + T2 Efterfest

Kiloton bjuder som alltid på den bästa housen och technon i kyrkan medan baren fylls med efterfesten till T2 Trainspotting!

Ni vet dom som selectar artister till Kilotons fester? Dom som också selectar låtar och blandar ihop dom för att man ska kunna dansa till dom. Dom kommer, på den första festen på Kilotons sjunde år, enbart att ägna sig åt låtselectande. Med andra ord står vi inför en solid residentkväll i händerna på Kajsa Lindström och Per Hammar. I baren blir det T2 Trainspotting-efterfest med Laban & vänner i samarbete med Spegeln.

Kajsa LindströmKAJSA LINDSTRÖM
Kiloton-medlemmen som är lika bekväm under jord som under bar himmel med sin tidlösa mix av tajta trummor, ett groove så groovigt att man knappt hinner med, och rytmer och så rytmiska att man omöjligt kan lämna dansgolvet utan att fälla en tår.

Per HammarPER HAMMAR
50% av Kiloton-duon och direktör för egna labeln Dirty Hands där han släpper dubbig och distad house på vinyl och kassett. Den tredje kassetten i hans mixtapeserie Dirty Hands Tape släpptes nyligen. Kolla in den!

VAD: Kiloton Resident Night – Per Hammar, Kajsa Lindström + T2 Trainspotting Efterfest
NÄR: Fredag 24 februari, kl 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Per Hammar & Kajsa Lindström
DJs i baren: Laban, Susanna Stankiewicz, Daniel Novakovic & Jakub Christensen
FÖRKÖP: 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan 23.30, 60 kr innan midnatt, sedan 100 kr
ÅLDER: 18 år