170127 : KILOTON 6 ÅR - Genius of Time (SE), Kajsa Lindström, Per Hammar - Öppet till 04.00

Kiloton fyller 6 år och bjuder som vanligt på den bästa av house och techno med fantastiska Genius of Time tillbaka i kyrkan!

I slutet av 2010 tog det som skulle bli Kiloton fart. 73 fester, ungefär 400.000.000.000 danssteg och ca 20.000 fist pumps senare firar Kiloton 6 år som ett av Malmös vattenhål för underground-elmusik. Och vad passar bättre än att sparka igång år #7 med en av våra residents Genius of Time, Kiloton-bästisen Fralk och grundarna själva Per Hammar och Kajsa Lindström? Dessutom har vi öppet till kl 04:00!

Genius of TimeGENIUS OF TIME
Powerduon bestående av Nils Krogh och Alexander Berg, som under de senaste åren främst gått under sina individuella projekt Arkajo och Dorisburg. Därför blev ingen gladare än vi när det förra året kom ett nytt släpp från Genius of Time på deras egna label Aniara. Och vi känner igen soundet. De romantiska, gåshudshudframkallande melodierna är där, de kaxiga trummorna och den kirurgiskt perfekta produktionen.

Genius of Time — Kepler 186f // Aniara
Genius Of Time — Tau Ceti // Aniara
Genius of Time — Tuffa Trummor med Synt // Aniara

FRALK
Vår älskade Fralk är tillbaka i technokyrkan. Och när vill vi helst se henne? På vår födelsedagsfest såklart!

Kajsa LindströmKAJSA LINDSTRÖM
Kiloton-medlemmen som är lika bekväm under jord som under bar himmel med sin tidlösa mix av tajta trummor, ett groove så groovigt att man knappt hinner med, och rytmer så rytmiska att man omöjligt kan lämna dansgolvet utan att fälla en tår.

H.H.A.S. Mix #30: Kajsa Lindström

Per HammarPER HAMMAR
50% av Kiloton-duon och direktör för egna labeln Dirty Hands där han släpper dubbig och distad house på vinyl och kassett. Den tredje kassetten i hans mixtape-serie Dirty Hands Tape släpptes nyligen. Kolla in den!

Dirty Hands Tape #003 w/ Per Hammar

MICHIN
Glädjefyllt och partyorienterat när denne Radio AF-veteran formerar ett dream team av vinnande hiphop. Har ett stadigt förhållande med allt det nya, men går alltid tillbaks till sin sidechick, 90’s r’n’b. Gammal kärlek rostar aldrig.

CAMILA ASTORGA DÍAZ
Varje dag är inget problem! Till vardags jobbar Camila på P3, på helgerna hittar hon ännu nyare musik till sina usb:n. Till Babel tar hon med sig Ayo Jay-remixer, cirka alla Travi$ Scott-låtar som finns och en härlig mix av Migos, Fetty Wap och Rihanna. GOD stämning utlovas.
https://soundcloud.com/camila-astorga-diaz

VAD: KILOTON 6 ÅR
NÄR: Fredag 27 januari, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Genius of Time (SE), Fralk, Kajsa Lindström, Per Hammar
DJs i baren: Panamerica aka Michin & Camilla Astorga Díaz
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré till midnatt, sedan 120 kr
ÅLDER: 18 år