151002 : Kiloton - Adam Lundberg, Kajsa Lindström, Per Hammar, Kajsa Dellgran & Laue

Kiloton bjuder som alltid på den bästa housen och technon i kyrkan medan baren fylls med hiphop och RnB.

Kiloton - 2 oktoberADAM LUNDBERG (Geography Records)
Adam är DJ! Han har DJ:at en hel del i Malmö, eftersom att han är från Malmö. På sistone har han dock DJ:at desto mer i Stockholm, eftersom han bor där. 2010 startade han Geography Records tillsammans med kollegan Oscar Villata. På olika 12”or släpper dom organisk, strippad house.

När man letar efter Adams musik, hittar man det på bolag som Fred P’s Soul People Music och Fasaan. Som inte det vore nog hittar man även honom själv på sina egen klubb Yindi Total på Trädgården och Laika.
https://soundcloud.com/adam-lundberg
https://soundcloud.com/geography

Kajsa LindströmKAJSA LINDSTRÖM (Kiloton)
Som en del av duon Haidl & Lindstrøm har Kajsa under åren fixat fester i både Malmö och Stockholm, med gäster som Genius of Time, Axel Boman, Jacques Renault, HNNY, Shakarchi & Stranéus, Jessie Granqvist och Harald Björk. I somras spelade hon bland annat på Into the Valley, och när hon inte träffas på Kiloton är hon med och driver klubben Fiffel på Moriskan. Som alltid plockar Kajsa med sig nyskördad house och techno, alltid med rytmerna och melodierna i fokus.
https://soundcloud.com/kajsalindstrom

Per HammarPER HAMMAR (Kiloton/Dirty Hands)
Nu är det släpptajm igen för Kilotonchefen igen! Denna gången på brittiska Danse Club Records, där det bjuds på organisk dub-house. På remixtjänst hittar vi ingen mindre än Kilotonaren Mihai Popoviciu. Släppdatumet är satt till 24:e september, men redan nu finns det previews ute att lyssna på!

Per Hammar – Released EP // Danse Club Records

Kajsa DellgranKAJSA DELLGRAN
Kajsa lever helst sitt liv i takt med basen. Både i studion på Radio AF där hon driver programmet Välkommen hem om svensk hiphop, och bakom DJ-båset på allt från klubb Syrran, Huset och Feministisk festivals efterfest. När hon teamar upp med systerkollektivet lovar hon att skapa lika bra vibb som den gången hon fick en BH-uppkastad på sig i DJ-båset. Det blir hiphop, rnb-dängor. Och annat gött

Lautauro Laue CubillaLAUE (Woohah)
Som etablerad arrangör/dj och musikprogrammakare på P3 vet Laue vad han gör när det kommer till att sänka intelligensnivån på dansgolvet. Precis som vanligt kommer han att bjuda på den finaste trapen, rnbn och grimen som går att finna på internet.
https://soundcloud.com/lautarocubilla

VAD: Kiloton
NÄR: Fredag 2 Oktober, kl 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i Kyrkan: Adam Lundberg, Kajsa Lundström & Per Hammar
DJs i Baren: Kajsa Dellgran & Laue
AUDIOVISUALS: Transfett VJ’s
FÖRKÖP: 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 60 kr innan midnatt, sedan 100 kr. 80 för studenter.
ÅLDER: 18