090313 : I Love! Brenda Walsh! - SWAP-O-RAMA

Älskade klubbgäster! Vi känner att vi vill skämma bort er. Vi vill att ni ska överväldigas av intryck och dessutom ha möjlighet att ta med er något hem från vår nästa klubbkväll. Därför har vi bjudit in klubbeventet SWAP-O-RAMA som vill ge er en möjlighet att träffas, mingla, dricka och BYTA IN ERA GAMLA KLÄDER MOT SPRILLANS NYA. Aningen senare knäcker Per Hammar och Cocotaxi kyrkan. Kom och dansa och swappa.

Swap-O-RamaSå funkar swappet:
Kolla igenom din garderob efter sjysta plagg som du själv kanske inte använder och som du tror att någon annan skulle ha mer glädje av. Ta med 1-3 plagg. För varje inlämnat plagg kommer du att kunna byta till dig ett (för dig) nytt plagg, helt gratis! Det finns alltid stylister och skräddare på plats om man behöver ändra något plagg så det ska passa perfekt!

Deras tidigare events har varit en succé med bra klubb, DJ:s och hetsig swapping! Du kan hitta vårens garderob samtidigt som du dansar loss till sköna beats och dricker friska drycker.

Swapingen börjar klockan 21.00 med att du lämnar in dina plagg och minglar. Det ger dig en chans att titta på kläderna som finns att swappa sig till. Sedan är det bara att swappa loss till 22.30, därefter väntar en storartad musikupplevelse

Vi kunde inte bestämma oss för om vi ville ha det cleant, hårt och minimalt, eller om vi skulle svänga oss mer mot baltimore, fidget och maximala beats. Så vi valde det bästa av två världar.

ILBW - Swap-O-RamaPER HAMMAR (Playectra Records/Malmö) kickar stenhård minimaltechno och maximal techhouse/ghettotech. Han har nyligen släppt den briljanta låten Blockbuster, en av våra senaste favoriter. Vi känner igen honom sedan han var med i det underbara projektet ”Det brusar i parken” som ägde rum i somras. Detta är en snubbe med technoframtiden för sig, glöm inte var ni såg honom först!!

COCOTAXI (Sthlm) är en DJ-duo som spinner beats i x-antal BPM under devisen ””THUG MEANS NEVER HAVING TO SAY YOU’RE SORRY!” Vi kommer verkligen inte vara sorry i någon endaste kroppsdel, vi kommer vara thug, svettiga och fantastiska när vi dansar till deras baltimore-pipa!! De har tidigare haft egen klubb i Stockholm och där bland annat spelat med Baltimoreguden Kazey från Frankrike.

Ja ni ser, en fullspäckad och fantastisk kväll väntar!

Så kom TIDIGT och BRING CLOTHES!

ILBWVAD: I Love! Brenda Walsh!
NÄR: Fredag 13 mars klockan 21-03
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJ: Emilia, Maria, Sofia, Per Hammar (Playectra Records/Malmö), Cocotaxi (Sthlm)
ÅLDER: 20 år
ENTRÉ: fri entré under Swappen fram till 22:30, sedan 60 kr innan midnatt och för studenter, sen 80 kr
WWW: clubilove.blogspot.com, brenda-walsh.blogspot.com, swap.zogaj.se, myspace.com/perhammar, myspace.com/cocotaximusic