Fantastisk eventlokal mitt i Malmös kreativa centrum

 

Event på gång? Låt oss skräddarsy utefter era önskemål!

Den vackra tegelkyrkan på Spångatan är den perfekta mötesplatsen för både större och mindre arrangemang. Här finns 600 kvm att röra sig på samt kompetent personal med lång erfarenhet av nöjesbranschen.

Babel erbjuder mängder av lösningar på hur ditt företag kan använda “kyrkan”, som är är fullt utrustad med det senaste inom ljud, ljus och bild. Babel är en mycket flexibel lokal som passar både stående och sittande publik. Vi kan ordna filmvisning, scenframträdanden, konferenser, möten, firmaträffar, cocktailpartyn, kafferep, mingel, fest och mycket mycket mer.

Vi har stor erfarenhet av företagsevent med många nöjda kunder och skräddarsyr en totalupplevelse med både mat, dryck och underhållning.

Babel är Malmös mest innovativa nöjeslokal och en av Sveriges ledande kultur- klubb och konsertscener. Med över tretton år i branschen arbetar vi med de bästa boknings- och produktionsbolagen i Sverige och i världen.

På Babels scen har såväl lokala och nationella som internationella artister, komiker och dj:s uppträtt med framgång. Vi når varje vecka en stor målgrupp med vårt nöjesprogram.

Babel jobbar gärna på “export”, d v s att vi tillsammans skapar möten i era företagslokaler. Med våra gemensamma erfarenheter och kontaktnät ser vi inga begränsningar – bara möjligheter.

Vi ser fram emot att höra era tankar, idéer och frågor om Babel. Ingen fråga är för liten. Ingen fråga är för stor. Ingen fråga är för svår. Vår fråga till dig är: När var du egentligen i kyrkan senast?

Nöjda kunder: Sony Ericsson, Sydsvenskan, Media Evolution, Nike, Malmö Stad, Nöjesguiden, 5.11 actical, Det disco, Oslipat, Doc Lounge och Sveriges Radio.

Nöjda artister: Veronica Maggio, Timbuktu, Säkert, Saint Etienne, Lykke Li, Eldkvarn, Sebastian Tellier, 2manydjs, Booka Shade, Sugar Hill Gang, Miike Snow, Martha Wainwright, Crystal Castles, Magnus Betnér och Fever Ray och många fler!

PS: Visste du att Swedish House Mafia spelade här 2002?

Kontakta oss på info@babelmalmo.s