201110 : Doc Lounge - Only The Devil Lives Without Hope (SE, 2020) - Sverigepremiär

Sverigepremiär av ‘Only The Devil Lives Without Hope’  – Om kärlek, svek, spioner, lönnmördare och om hoppet som överlever allt.

ONLY THE DEVIL LIVES WITHOUT HOPE // SE // 2020
Dokumentären Only the Devil Lives Without Hope är en riktig thriller om kärlek, svek, spioner, lönnmördare och om hoppet som överlever allt.

Den unga Dilya blev människorättsaktivist samma dag som hennes bror Iskandar anklagades för att vara terrorist och blev satt i fängelset som i folkmun kallas “The Place of No Return”. Trots brutala konsekvenser har hon under flera år utmanat diktaturen i Uzbekistan för att få sin bror fri. När hon tillslut tvingades fly landet insåg hon att regimen, som fört bort hennes bror, var närmare än hon någonsin hade kunnat föreställa sig.

Visningen presenteras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

VAD: Doc Lounge
NÄR: Tisdag 10 november, kl 19:00, filmstart kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Förköp på Kulturcentralen
ENTRÉ: 90 kr, student/pensionär 70 kr
WWW: doclounge.se/malmo


Vi följer självklart folkhälsomyndighetens råd och restriktioner för event, bordsservering och distansering och vi önskar att ni också gör det.

Tvätta händerna, se till att hålla avstånd till andra sällskap och hjälp oss att undvika all form av trängsel.

Är ni sjuka eller uppvisar minsta sjukdomssymptom – STANNA HEMMA


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.