191029 : Doc Lounge pres. TOUCH ME NOT (ROM, 2018)

Den 29 oktober bjuder Doc Lounge in till TOUCH ME NOT, en film som utforskar det mänskliga begäret och den djupa rädslan inför det viktiga ämnet intimitet.

TOUCH ME NOT
Pintilie / Rumänien / 2018 / 123 min
Berätta hur du älskade mig, så jag förstår hur man älskar. En filmare och hennes karaktärer vågar sig in i en personlig forskning om intimitet. På den flytande gränsen mellan verklighet och fiktion följer TOUCH ME NOT Lauras, Tomas och Christians känslomässiga resor och ger en djup inblick i deras liv.

Det finns ett mänskligt begär och en önskan om intimitet, men även en djup rädsla inför den, karaktärerna arbetar för att övervinna gamla mönster, försvarsmekanismer och tabuer, för att bli fria. TOUCH ME NOT utforskar hur intimitet kan hittas på de mest oväntade sätt och hur vi kan älska en annan utan att förlora oss själva.

Begäret och längtan efter intimitet i relation till den starka rädslan inför att låta någon komma nära.

Visningen presenteras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

VAD: Doc Lounge pres.  TOUCH ME NOT (ROM, 2018)
NÄR: Tisdag 29 oktober, kl 19:00, filmstart kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Förköp på Kulturcentralen
ENTRÈ: 90 kr, student/pensionär 70 kr
WWW: doclounge.se/malmo


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.