190416 : Doc Lounge – SIVANDIVAN (SE, 2019)

Det är dags för en storslagen säsongsavslutning med visning av SIVANDIVAN! På plats kommer filmens regissörer OCH filmens huvudperson vara. Vi hoppas att ni är redo för en av årets mest flärdfulla filmer och vårens glammigaste visningar!

nullSIVANDIVAN – GUSTAV AHLGREN, EMELIE JÖNSSON
2019 / SVERIGE / 90 min
Siv Wennberg
är operadivan som kom från ingenstans och gjorde en bejublad debut mot Birgit Nilsson på Operan. Hon gjorde en kometkarriär men började motarbetas av etablissemanget och de allt för snäva normerna för hur ett kvinnligt geni får vara. Hennes karriär dog och idag vet få vem hon är och de som vet vem hon är skrattar åt henne. Men Siv Wennberg har bidat sin tid, och nu är hon redo för att hämnas på sina belackare.

Visningen presenteras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

VAD: Säsongsavslutning – visning av SIVANDIVAN tillsammans med filmens huvudperson och regissörer.
NÄR: Tisdag 16 april, kl 19:00, filmstart kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Förköp på Kulturcentralen
ENTRÈ: 80 kr eller Doc Lounge Guldkort (350 kr och gäller alla säsongens ordinarie visningar i Malmö). Student/pensionär 60 kr.
WWW: doclounge.se/malmo


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.