190409 : Doc Lounge – Last Breath (UK, 2019)

En nervkittlande djupdykning ner till Nordsjöns botten. Last Breath är en berättelse om en dykarens omöjliga kamp för överlevnad.

LAST BREATH – ALEX PARKINSON & RICHARD DA COSTA
2019 / STORBRITANNIEN / 89 min 
En yrkesdykare blir strandad på havsbottnen med endast 5 minuter syre kvar i tuberna. Och räddningen minst 30 minuter bort. Med tillgång till exklusivt och hisnande filmmaterial från dykarna hjälmkameror har Last Breath blivit en av årets est hårresande filmer.  Det här är den sanna historien om en mans omöjliga kamp för överlevnad. Det är Touchig the Void möter Gravity – 100 meter under havsytan.

Visningen presenteras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

VAD: Visning av Last Breath
NÄR: Tisdag 26 mars, kl 19:00, filmstart kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Förköp på Kulturcentralen
ENTRÈ: 90 kr, student/pensionär 70 kr.
GULDKORT: 400 kr – ett Guldkort ger dig fri entre och köföreträde till samtliga ordinarie visningar. Vid visningar där förköpet sålt slut finns det plats för Guldkortsinnehavare.
WWW: doclounge.se/malmo


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.