170124 : Doc Lounge - Noma - My Perfect Storm (UK, 2016) - SÄSONGSPREMIÄR - SLUTSÅLT

Den 24 januari startar Doc Lounge Malmö våren med filmen Noma – My perfect Storm. En kreativ resa i det unika sinnet av världens mest framgångsrika kockar René Redzepi, delägare i den prisade restaurangen Noma. En kväll för alla foodies, en kväll för både ögon och mage!

Noma - My Perfect Storm - Doc LoungeNOMA – MY PERFECT STORM – Pierre Deschamps / UK / 2015 / 100 min
Noma-My Perfect Storm är en kreativ resa i René Redzepis sinne. Hur lyckades han revolutionera den gastronomiska världen och uppfinna ett helt nytt sätt att tolka nordisk mat medan han radikalt förändrade bilden av den moderna kocken? Hans berättelse liknar den klassiska sagan om den fula ankungen som förvandlas till en majestätisk svan, där René Redzepi blir härskare över den moderna gourmetmatens rike. Men under den polerade ytan finns sprickor i form av gamla sår. 2013 blir det värsta året i René Redzepis karriär. Vi följer honom när han kämpar sig tillbaka till toppen, uppfinner NOMA på nytt och återvinner titeln som världens bästa restaurang 2014. För fjärde gången.

“A foodie’s valentine”NY Times – ★★★★★

Visningen presenteras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

VAD: Doc Lounge – säsongspremiär – slutsålt – Biljetterna till detta event är utsålda. Vid utsålda kvällar gäller guldkort eller förköpsbiljett.
NÄR: Tisdag 24 januari, kl 19:00, filmstart kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ENTRÈ: Biljetterna till detta event är utsålda. Vid utsålda kvällar gäller guldkort eller förköpsbiljett.
WWW: doclounge.se/malmo