181102 : Din Näst Bästa Kompis pres. Laser & Bas (SE) + Coliflower (SE) LIVE

Den 2 november blir det dängig pop och egensinninga texter när Laser & Bas äntligen är tillbaka på Babel! Det blir garanterat Nåt att dansa till!

LASER & BAS (SE)
Efter Calle lagt ner Vit Päls slog han sig i slang med producent Ola, som spelar alla instrument. Tillsammans gör de dängig pop man kan dansa till. En liveshow som engagerar och berör.

Egensinniga texter att sjunga med i och ha skoj. Absolut nåt att dansa till.

COLIFLOWER (SE)
Coliflower är ett nystartat independent rapkollektiv baserat i Malmö, allt är egenproducerat och strävar efter att vara ett unikt och eget sound genom att blanda flera olika genrer och influenser. Var beredd på gungande beats och explosiva verser när det taggade gänget står på scen!

VAD: Din Näst Bästa Kompis pres. Laser & Bas (SE) LIVE
NÄR: Fredag 2 november, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr, student 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 120 kr, student 100 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Laser & Bas, Coliflower


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.