100416 : Darkroom – Festa med killar

Aprils utgåva av DARKROOM kommer vi att Festa med killar. Ja det handlar om Stockholmsklubben Festa med killar som gör ett kärt återbesök i baren. Det blir elektronisk musik i världsklass och som vanligt är Staffan Lindberg med och spelar housigt och dansigt.

FESTA MED KILLARDet handlar om att killar umgås genom att göra saker ihop och eftersom vi vill festa med killar gör vi en fest dit killar som vi gillar kan få göra sin grej tillsammans med oss, eller bara dansa o svettas. Eftersom tjejer kommer gå dit där det finns killar o killar i sin tur vill gå dit där det är mycket tjejer ser vi fram emot ett sprängfyllt Babel där precis ALLA är.

Duon har drivit klubb på Spy Bar, Åkt på turné i runtom i Sverige, pyntat om varenda klubb till oigenkännlighet, haft skojiga kläder, tagit fina bilder med öron och bjudit på sockervadd och lazershow. FMK vann sedan pris då Djungeltrummans läsare röstade fram duon till en av Stockholms tre bästa Djcrews och tidningen DNpåstan satte FMK på framsidan som nr 5 på listan över Stockholmshjältar 2009. Jättefestligt helt enkelt och just nu spelar FMK “allting som låter lite som Afrika”.

Fröken Vega håller ställningarna i salongen och bjuder på tantmusik och kindpussar. Denna gång tillsammans med designgruppen Fuldesign.

StaffanDarkroom består av ett dansgolv med untz (house, techno, tech-house, minimal, deephouse bla bla bla) lett av Staffan Lindberg och en stor salong hostad av Kristian Pehrsson aka Fröken Vega för dig som bara vill vara snygg, lyssna på tantiga hitz och glo på folk. En bra sak med Darkroom är att man får vara bög/flata/transa/bi/osv, men det är ok att vara straight om man gillar vår musik och/eller är snygg (inte annars).

VAD: Darkroom –Festa med killar
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 16 april 23:00–03:00.
DJ: Staffan Lindberg, Fröken Vega & Festa med killar
ENTRÈ: 90 kr
ÅLDER: 20 år
WWW: myspace.com/staffanl, facebook.com/group.php?gid=44434044726, festamedkillar.se