170930 (2) : CALYPSO feat. Mash Up International (SE) - HÖSTPREMIÄR

Calypso är en lysande fusion av karibisk puls, afrobeat, hiphop och rnb på Babel. Till höstpremiären har vi bjudit in ren klubbenergi i form av Mash Up Intl.

MASH UP INTERNATIONAL (SE)
Mash Up International har för länge sedan listat ut att det inte finns någon tid för att dansa till keff skit. Eller inte dansa alls. DJ/producent-trion har sedan starten varit på en musikalisk upptäcktsresa. Genom tid och rymd har de likt dansgolvsastronauter samlat ett virrvarr av influenser, med vilka de har plöjt en egen fåra i den globala dansmusiken. Men alltid med samma mål i sikte – att få dansgolv att koka. Aldrig rädda har de alltid kastat sig handlöst in i det senaste, nyaste och mest spännande soundsen. Deras nyfikna musikkollage drev dem att samarbeta och skapa dansgolvshits med artister som Gnucci, Veronica Maggio och Timbuktu.

Nu är de tillbaka hos sin ungdomsförälskelse – Dancehall. Efter en tid på Jamaica är de hemma igen med en skattkista av hits. Mash Up International är, har alltid varit och kommer alltid vara ren glädje och klubbenergi. Från 2017 till evigheten.
https://www.facebook.com/pages/Mash-Up-International/
http://soundcloud.com/mash-up-international

VAD: CALYPSO – AFROBEAT, HIPHOP & RNB
NÄR: Lördag 30 september, kl 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Mash Up International + Anneli Pow Pow, Cuervo & Jesaja
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan 00:00 (Obs! Begränsade platser)  sedan 120 kr.
ÅLDER: 20 år