130308 (2) : BE RIGHT BASS - Compadre (SE) LIVE, Louie, Maja Goffe, Systerkollektivet

Vi har lyckats med konststycket att få det absolut snyggaste datumet på hela året för en utav våra fester! På Internationella Kvinnodagen stökar vi återigen ner Babel med bas, booty, frukt och fukt!

COMPADRE (SE) LIVE
Googlar du “Middle Eastern Heavy Bass” så hamnar du hos denna trio som är baserade i såväl Stockholm som Köpenhamn. Be Right Bass är så extremt glada över att få detta eminenta besök! I september släpptes deras Ep “Got No Dough” på australienska skivbolagen Vicious Recordings och Vicious Bitch med remixer av bl.a. svenske Tony Senghore. En av låtarna på Ep:n, M.I.A. Bites our Burka, har legat topp10 på Beatports hiphop top 100-lista sedan den släpptes, som bäst på 2 månader på tredjeplats. I vår släpper de sin nästa singel “Ramadum” ihop med en annan Be Right Bass favorit, Branko (Buraka Som Sistema) på hans label Enchufada.

Vi spår en storartad framtid för Compadre och högsta rekommendation är att inte missa det här!

LOUIE
Hon är Be Right Bass alldeles egna favorit! Som en tropisk storm drog hon in och gjorde kaos med oss på en gång! Med en blandning av allt tropiskt och basigt som kan tänkas vara bra kör hon alltid på max och bjuder in till rumpskak och fuktig dans!

MAJA GOFFE
Resident & troublemaker. När ingen lyssnar kallar hon sig för moombhaton-drottning, alternativt Queen Of Fucking Everything. Med denna ödmjuka blygsamhet kommer hon regera över dansgolvet och spela lite av varje, men mest i 110 bpm, baile funk, booty bounce och Beyoncé.

SYSTERKOLLEKTIVET
Systerkollektivet är Malmös kanske mesta och bästa kollektiv just nu. Med extremt bossyness och beautifulness tar de över baren med sin hip hop och rnb. Det här är förlängningen av förra årets succéklubb, Systerklubben. Det vill säga, Be Right Bass motståndare i Nöjesguidens nominering om bästa klubb. Men vad gör man inte för systerskapet, som faktiskt är allt? Varför inte förenas på den värdaste dagen av dem alla och bara ha en fede fest!? Jo, låt oss!

VAD: Be Right Bass
NÄR: Fredag 8 mars kl 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Compadre (Kph/Sthlm)
DJs i Kyrkan: Louie, Maja Goffe
DJs i Baren: Systerkollektivet
VISUALS: Ulrika Flashman, Mattias Axelsson
LJUS: Kristian Nihlén
ENTRÈ: 100 kr. Student 80 kr.
FÖRKÖP: 60 kr, köps på Mstore i Malmö/Lund (mstore.se) fr.o.m. 27/2
ÅLDER: 18 år
WWW: berightbass.com, facebook.com/compadremusic, soundcloud.com/compadremusic